Schuurmateriaal

Geen twijfel mogelijk! Maiburg Schuurtechniek is de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken met een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk Sia Abrasives. Naast een grote diversiteit aan schuurpapier, schuurschijven, schuurbanden en vliesproducten behoren slijp- en afbraamschijven, maskingtapes, gereedschappen en andere hulpmiddelen tot het assortiment.

In samenwerking met Sia Abrasives zijn wij bij Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe schuursystemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. In de wereld van oppervlaktebehandeling zijn immers vele branches en toepassingen te onderscheiden, waarvoor unieke werkmethodes vereist zijn. Voor elk segment is een totaalconcept ontwikkeld: schuursystemen die tot in detail op elke praktijksituatie zijn afgestemd. Zo wordt succesvol schuren onvermijdelijk!

Zwitserse kwaliteit

Sia Abrasives, partner van de Bosch Group, is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmateriaal. Het uit Frauenfeld, Zwitserland afkomstige bedrijf ontwikkelt, fabriceert en vermarkt al 135 jaar complete schuursystemen op maat. In Nederland is Maiburg Schuurtechniek exclusief leverancier van de Sia schuurmaterialen.

Lees meer over Sia Abrasives

Onze branches

Ons assortiment is verdeeld in 6-tal belangrijke marktsegmenten. Onze schuursystemen zijn in het bijzonder toegepast op de branches Automotive, Composieten, Hout, Metaal, Schilder en Jachtbouw.

Lees meer over onze producten in uw branche

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Maiburg neemt deel aan de vakbeurs Houtpro+. Op standnr. 3510 vertellen we u onder het genot van een hapje en een drankje graag meer over ons bedrijf en onze producten. Klik op de banner en registreer met exposantencode KAI145 voor gratis toegang! 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.

NIEUW: Sianet 


Nieuws

  • Brabantse gastvrijheid bij Maiburg op HOUTPRO+

    Maiburg heet u van harte welkom op Houtpro+ voor een hapje en een drankje. Bekijk ons vernieuwde assortiment witte houtlijmen inclusief een echte noviteit op het gebied van afvullen, het nieuwe assortiment solid surface producten van topmerken Betacryl® en Marlan® of de Fins multiplex plaatmaterialen van leverancier Koskisen.

  • Nieuwe verpakking sia blue line, zelfde kwaliteit

    Het sublabel blue line komt te vervallen en daarmee komt er een einde aan het tijdperk van de bekende blauwe balk. Het betreft hier dus alleen een iets ander jasje. Er wordt natuurlijk niet getornd aan de kwaliteit van onze hoogwaardige producten!

  • NIEUW: lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

    Echt een must have voor iedereenmaar de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit van de machine is om hem ook daadwerkelijk te zien, en te voelen hoe hij schuurt. Vraag dus vandaag nog een demonstratie aan.

Bekijk alle nieuwsberichten