string(163) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'schuurmateriaal' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in schuurmateriaal.

Schuurmateriaal

Geen twijfel mogelijk! Maiburg Schuurtechniek is de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken met een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van het Zwitserse merk Sia Abrasives. Naast een grote diversiteit aan schuurpapier, schuurschijven, schuurbanden en vliesproducten behoren slijp- en afbraamschijven, maskingtapes, gereedschappen en andere hulpmiddelen tot het assortiment.

In samenwerking met Sia Abrasives zijn wij bij Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe schuursystemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. In de wereld van oppervlaktebehandeling zijn immers vele branches en toepassingen te onderscheiden, waarvoor unieke werkmethodes vereist zijn. Voor elk segment is een totaalconcept ontwikkeld: schuursystemen die tot in detail op elke praktijksituatie zijn afgestemd. Zo wordt succesvol schuren onvermijdelijk!

Zwitserse kwaliteit

Sia Abrasives, partner van de Bosch Group, is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmateriaal. Het uit Frauenfeld, Zwitserland afkomstige bedrijf ontwikkelt, fabriceert en vermarkt al 135 jaar complete schuursystemen op maat. In Nederland is Maiburg Schuurtechniek exclusief leverancier van de Sia schuurmaterialen.

Lees meer over Sia Abrasives

Onze branches

Ons assortiment is verdeeld in 6-tal belangrijke marktsegmenten. Onze schuursystemen zijn in het bijzonder toegepast op de branches Automotive, Composieten, Hout, Metaal, Schilder en Jachtbouw.

Lees meer over onze producten in uw branche

Maiburg LinkedinMaiburg Twitter

 

Zoeken in voorraadassortiment


Met bovenstaand zoekveld kunt u direct in ons uitgebreide en actuele voorraadprogramma zoeken.

Klik na het invoeren van uw zoekopdracht op de button en u wordt doorgeschakeld naar de bijbehorende zoekresultaten in de Maiburg online catalogus.

NIEUW: Sianet 


Nieuws

 • Gewijzigde openingstijden en leverdagen

  In verband met de komende feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren) zijn onze openingstijden en leveringen in week 14 t/m week 21 gewijzigd. Graag willen wij u hierop attenderen.

 • Inside/Inside platform interieur

  Maiburg vindt duurzaamheid belangrijk en wil haar relaties daarom goed informeren over dit thema. Ook nieuwe productontwikkelingen en initiatieven ondersteunt Maiburg graag. Daarom is Maiburg als founding partner verbonden aan het Inside/Inside platform interieur.

 • Nieuwe verpakking sia blue line, zelfde kwaliteit

  Het sublabel blue line komt te vervallen en daarmee komt er een einde aan het tijdperk van de bekende blauwe balk. Het betreft hier dus alleen een iets ander jasje. Er wordt natuurlijk niet getornd aan de kwaliteit van onze hoogwaardige producten!

Bekijk alle nieuwsberichten