string(166) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'onderhoudsmiddelen' ORDER BY modules_description"
LECOL | Onderhoud houten vloer en parket

Onderhoudsmiddelen voor houten vloeren en parket

Een houten vloer is een waardevol bezit. Om de uitstraling van een houten vloer te behouden én de lange levensduur te garanderen, is - naast vakkundige installatie en afwerking - goed onderhoud één van de belangrijkste vereisten. Een kind kan de was doen! Bovendien zijn alle onderhoudsproducten watergedragen en vormen dus geen enkele belasting voor gezondheid & milieu!

Per type vloer hebben wij een assortiment aan onderhoudsmiddelen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende type vloeren met de bijbehorende onderhoudsmiddelen. Zie ook onze consumentenfolder Alles over het onderhoud van houten vloeren of kijk eens op het consumentengedeelte van onze website via het tabblad Consument.

Zie hier de onderhoudstabel (welk product gebruik ik voor welke vloer).

Lecol-verkoopondersteuning

Om ù nog beter van dienst te zijn bij de verkoop en informatieverstrekking aan uw (potentiële) klanten, bieden wij u nog diverse andere handige hulpmiddelen. Met de Lecol-designdisplay creëert u een overzichtelijke en ordelijke presentatie van de Lecol-producten. Dankzij de, consumentvriendelijke, productverpakkingen verkopen de producten zich - bij wijze van spreken - vanzelf. En wat te denken van cross-selling! Een uitstekend serviceartikel voor uw klanten betreft het zeer complete Lecol-wisserpakket dat alle hulpmiddelen bevat die nodig zijn voor het onderhoud van zowel een lak-, was-, olie-, laminaatvloer als terras.

Lecol Care-onderhoudsfolder

Tevens hebben we een vernieuwde uitgave van Alles over het onderhoud van houten vloeren. Deze kunt u als Lecol-dealer gratis aanvragen om mee te geven aan uw klanten. Download hier Alles over het onderhoud van houten vloeren.

Meer naamsbekendheid

Parketspecialisten die zich actief inzetten voor de verkoop en promotie van Lecol-onderhoudsproducten krijgen de status Erkend Lecol Dealer. Voordelen hiervan zijn o.a. gratis stickers, grotere naamsbekendheid - door vermelding op de dealerlijsten en website - en doorverwijzing door de Lecol-verkooporganisatie.

 

Wilt u meer informatie over een van onze onderhoudsmiddelen , of wenst u een informatiefolder aan te vragen?