string(152) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'tesa' ORDER BY modules_description"
Tesa. Snel, simpel, sterk. - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Tesa. Snel, simpel, sterk.

Tesa SE is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik. De 125 jaar ervaring van het bedrijf in de coatingtechnologie en zijn ontwikkeling van kleefbanden en innovatieve productoplossingen hebben tesa, met hoofdkantoor te Hamburg, in veel toepassingsgebieden naar de top van de wereldmarkt gebracht.

Tesa ontwikkelt en produceert meer dan 6000 producten die in meer dan 100 landen worden verkocht. Het bedrijf haalt meer dan driekwart van zijn totale omzet uit speciale systeemoplossingen voor industriële klanten en zorgt in veel industriesectoren voor kostenbesparingen, geoptimaliseerde processen en verbeterde eindproducten. Tesa gelooft bovendien in de toekomst van tape als vervanger voor vele bevestigingsmaterialen. De keuze voor dit topmerk om in Nederland mee samen te werken is voor Maiburg dan ook een logische stap.

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!