string(151) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'bls' ORDER BY modules_description"
BLS - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

BLS

BLS is grote fabrikant van wegwerp- en herbruikbare adembeschermingstoestellen. BLS heeft een productielocatie in de buurt van Barcelona, welke zich toelegt op de productie van filters voor een optimale bescherming van de luchtwegen. De andere productielocatie bevindt zich in Milaan. Deze locatie is m.n. gericht op de wegwerpmaskers. Half- en volgelaatsmaskers worden geassembleerd in beide faciliteiten.

2015 was het jaar waarin BLS haar 45-jarig bestaan vierde. Na bijna een halve eeuw vormt BLS een fabrikant met een van de meest complete assortimenten van adembeschermingstoestellen. BLS onderscheid zich van de andere aanbieders in comfort en kwaliteit. Dit brede assortiment in combinatie met de topkwaliteit maskers en toestellen maakt dat Maiburg in 2015 de samenwerking in Nederland aan gegaan is en dealer werd van dit Italiaanse topmerk. 

Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

 

Bekijk de instructievideo BLS FLICKIT

 

Bekijk de instructievideo BLS Halfgelaatsmasker Serie 4000