string(171) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'klant--resultaatgericht' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in schuurmateriaal.

Klant-/Resultaatgericht

Dat wij onszelf durven presenteren als 'n ware specialist blijkt uit onze bedrijfsfilosofie. Die vormt ongetwijfeld het belangrijkste uitgangspunt voor ons succes. Onze kennis is namelijk niet alleen productgeoriënteerd. Als specialisten in ons vak stellen wij altijd graag eerst een duidelijke diagnose. Al onze inspanningen en acties zijn erop gericht om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van úw werksituatie.

Resultaat

Wij verdiepen ons dan ook steeds weer in uw wensen en behoeften en in uw specifieke toepassingsgebieden. De combinatie van gespecialiseerde productkennis en vergaande klanteninformatie garandeert u de beste en meest efficiënte schuuroplossing. Met als resultaat dat u op uw beurt met nóg meer succes uw klanten helemaal tevreden kunt stellen.

Onze 'intensive care'

Snelle levering uit voorraad en een uniek serviceconcept completeren het geheel. Zo bieden wij praktijkgerichte trainingen en workshops in het 'Maiburg Informatie Centrum' (MIC), geven wij persoonlijk advies en hebben wij een uitvoerige documentatie- en monsterservice te bieden. Een bijzondere service is de productie van maatwerk-schuurmateriaal. Ook daarmee willen wij onze wens naar continuïteit in onze relatie met u gestalte geven.

Maiburg Film Building Better Boats

Maiburg Yachting Support

Een indruk van onze klantgerichte en resultaatgerichte aanpak krijgt u in de film “Building Better Boats” waarin we laten zien hoe wij in de jachtbouw bijdragen aan een perfect eindresultaat. Bekijk de Engelstalige film hiernaast.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over onze aanpak kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!