string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'kennis' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in schuurmateriaal.

Kennis

In 2011 bereikt Maiburg een nieuwe mijlpaal. Dan kan gevierd worden dat het 125 jaar geleden is dat de basis voor het huidige en succesvolle Maiburg bedrijf is gelegd. Maiburg is in deze lange periode uitgegroeid tot een toonaangevende importeur en groothandel in schuurmaterialen, lijmen, plaatmateriaal en parketbenodigdheden.

Onze geschiedenis spreekt voor zich en toont aan dat wij vooruitstrevend en voortvarend te werk gaan. Onze bedrijfsfilosofie vormt hierbij ongetwijfeld het belangrijkste uitgangspunt voor ons succes. Wij zien het namelijk als een soort missie om aan het partnerschap met u zoveel mogelijk meerwaarde toe te voegen. Met zaken die verdergaan dan het simpelweg leverancier zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een breed en zeer gevarieerd productenpakket maar ook voor persoonlijke adviezen, individuele, praktijkgerichte workshops en trainingen. Onze vakspecialisten hebben inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd en zijn u graag van dienst!

Wij durven dan ook te stellen, dat wij een gerenommeerde, toonaangevende en vooral professionele totaalleverancier in uw branche zijn en blijven. Voor meer informatie over onze producten of diensten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!