string(160) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'over-maiburg' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in schuurmateriaal.
Over Maiburg Schuurtechniek

Over Maiburg Schuurtechniek

Maiburg is de specialist in schuurtechniek. Met een programma dat op uw wensen is afgestemd. Opgebouwd uit een actueel en compleet assortiment schuurmaterialen en additionele producten waar u nooit op hoeft te wachten. De keuzemogelijkheden en de kwaliteit daarvan steunen op een jarenlange knowhow.

Wij zien toegevoegde waarde voor onze relaties in een aantal specifieke eigenschappen van onze organisatie. Lees bijvoorbeeld meer over de kennis die wij toevoegen aan onze producten. Met adviezen en bijvoorbeeld workshops en trainingen zijn de specialisten van Maiburg Schuurtechniek in staat u te begeleiden bij diverse werkstukken. Maiburg streeft er altijd naar úw werksituatie zover mogelijk te optimaliseren. Deze klant-/resultaatgerichtheid blijft bij onze klanten niet onopgemerkt en zorgt al jarenlang voor een trouwe klantenkring.

Maiburg probeert haar relaties zoveel mogelijk te ontzorgen. Als totaalleverancier bieden we daarom naast diverse schuurmaterialen bijvoorbeeld ook tapes, machines en andere bijproducten. Een totaaloverzicht van ons leveringsprogramma vindt u op de pagina assortiment. Voor meer informatie over Maiburg of onze producten kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!