string(156) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'schilder' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in de schilderssector.

Schilder

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de schilderssector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de verwerking van verf en lak. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. De nieuwste innovaties schuurpapier en -systemen binnen de schilderssector vindt u op onze pagina Innovaties.

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig!

Inmiddels overtuigd? Onze dealers helpen u graag. De dealers, gericht op de schilder hebben we in een overzicht bij elkaar gezet. Bekijk de dichtstbijzijnde Maiburg dealer in ons Dealeroverzicht.

Voor meer informatie over onze schuursystemen voor de professionele schilder verwijzen wij u graag naar de algemene Sia brochure Verf en Lak. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Of bekijk ons meest recente assortiment schuurmaterialen hier.

          

Over de meeste producten voor de schilderssector hebben wij hiernaast extra informatie beschikbaar als download. Bekijk het overzicht op de pagina Documentatie. Wilt u desondanks meer weten over onze schuursystemen voor verf en lak of een persoonlijk advies? Geen probleem, wij helpen u graag!