string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'metaal' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in de metaalverwerkende sector.

Metaal

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de metaal sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de metaalbewerking. Het polijsten, slijpen, afbramen en schoonmaken van metalen als aluminium, RVS en staal krijgt hiermee een hoger gebruiksgemak, rendement en gebruikersveiligheid. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen op de voet worden gevolgd. In de metaalsector doen we dat met twee leveranciers: Sia Abrasives en Cibo. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. De nieuwste innovaties schuurpapier en -systemen binnen de metaal sector vindt u op onze pagina Innovaties.

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig!

Voor meer informatie over onze schuursystemen in de metaal bewerking verwijzen wij u graag naar de Engelstalige Sia brochure Metal. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Of bekijk ons meest recente assortiment schuurmaterialen hier.

Over de meeste producten voor de metaal sector hebben wij hiernaast extra informatie beschikbaar als download. Bekijk het overzicht op de pagina Documentatie. Wilt u desondanks meer weten over onze schuursystemen voor de bewerking van metaal of een persoonlijk advies? Geen probleem, wij helpen u graag! Klik op de button 'meer informatie aanvragen' of meld u aan voor onze nieuwsbrief, waarin wij u regelmatig kennis laten maken met de laatste nieuwtjes over de metaalsector.

    

 

sia Abrasives    Cibo