string(157) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'jachtbouw' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in de jachtbouw.

Jachtbouw

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de jachtbouw sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor het onderhoud van boten. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. De nieuwste innovaties schuurpapier en -systemen binnen de jachtbouw sector vindt u op onze pagina Innovaties.

Inmiddels overtuigd? Onze dealers helpen u graag. De dealers, gericht op de jachtbouw hebben we in een overzicht bij elkaar gezet. Bekijk de dichtstbijzijnde Maiburg dealer in ons Dealeroverzicht.

 

Maiburg Film Building Better Boats

Maiburg Yachting Support

Een indruk van onze klantgerichte en praktische aanpak krijgt u in de film Maiburg Support “Building Better Boats” waarin we laten zien hoe wij in de jachtbouw bijdragen aan een perfect eindresultaat. Bekijk de Engelstalige film hiernaast.

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over onze schuursystemen in de jachtbouw verwijzen wij u graag naar de algemene Maiburg brochure 'Building Better Boats'. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Of bekijk ons meest recente assortiment schuurmaterialen hier.

Over de meeste producten voor het onderhoud, repareren, verven en poetsen van uw boot hebben wij hiernaast extra informatie beschikbaar als download. Bekijk het overzicht op de pagina Documentatie. Wilt u desondanks meer weten over onze schuursystemen voor de jachtbouw sector of een persoonlijk advies? Geen probleem, wij helpen u graag!