string(152) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'hout' ORDER BY modules_description"
Maiburg Schuurtechniek. Specialist in de houtverwerkende sector.

Hout

De schuursystemen van Maiburg Schuurtechniek zijn speciaal ontwikkeld voor de houtverwerkende sector. Door onze jarenlange praktische ervaring kennen wij inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, -machines en -accessoires voor de bewerking van hout. We adviseren u hierover graag. Zo garanderen we een optimale oppervlaktebehandeling voor een perfect eindresultaat.

Als specialist in uw vakgebied stelt u zeer hoge eisen aan schuurmateriaal, hetgeen we bij Maiburg weten. Vanzelfsprekend is dus dat ons programma altijd up-to-date is en dat markt- en brancheontwikkelingen, in samenwerking met Sia Abrasives, op de voet worden gevolgd. Wij gaan echter nog verder. Zo zijn wij voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe systemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. De nieuwste innovaties schuurpapier, schuurbanden en schuursystemen voor het bewerken van hout vindt u op onze pagina Innovaties.

Elke toepassing kent zijn eigen bewerking. We hebben een en ander samengevat in een overzichtelijk toepassingsoverzicht. Wel zo handig!

Voor meer informatie over onze schuursystemen in de houtverwerkende sector verwijzen wij u graag naar de algemene Sia brochure Hout. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Of bekijk ons meest recente assortiment schuurmaterialen hier.

Over de meeste producten voor de houtverwerkende sector hebben wij hiernaast extra informatie beschikbaar als download. Bekijk het overzicht op de pagina Documentatie. Wilt u desondanks meer weten over onze schuursystemen voor houtbewerking of een persoonlijk advies? Geen probleem, wij helpen u graag!