string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'sianet' ORDER BY modules_description"
Sianet; het netproduct doorontwikkeld - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol
Sianet; het netproduct doorontwikkeld

Sianet; het netproduct doorontwikkeld

De meest recente productseries in het brede Sia-assortiment, 7900 Sianet en 7500 Sianet CER met keramische schuurkorrels, vormen het krachtige schuurmateriaal met een netbacking.

Het nieuwe schuren - stofvrij werken naar het hoogste plan

Onder het thema het nieuwe schuren is Sia Abrasives al langere tijd bezig om stofvrij schuren naar het hoogste plan te trekken. Met de introductie van deze nieuwe kwaliteiten wordt hierin een grote stap voorwaarts gezet. Sianet bereikt de beste stofafzuiging door de netbacking, welke voordelig is voor uw gezondheid en veiligheid op het werk. Ook het werkstuk dat u aan het schuren bent en de omgeving blijven tot 95% stofvrij. De overige voordelen:

  • Het materiaal voorkomt vollopen van het schuurmateriaal
  • Sianet kent een overtuigende afname met een indrukwekkende levensduur
  • Sianet heeft een zeer sterke flexibele backing met minder kans op insnijden in de lak, wat zorgt voor optimale schuurresultaten op talloze oppervlakken. 
  • Doordat er geen sprake is van een gatenpatroon is Sianet gemakkelijk aan te brengen op elke steunpad of handschuurblok met klittebandhechting. 
  • Doordat de korrel slechts aan een zijde is opgebracht, is geen tussenpad benodigd.
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Nog niet overtuigd? Probeer het zelf uit!

Laat uzelf overtuigen door het product zelf te gebruiken. Speciaal voor gebruikers in de automotive sector is er een monsterset ontwikkeld. Deze bevat de meest gebruikte afmeting stroken 70x198mm. Van de korrelgroftes P80, P120 en P180 zitten ieder drie stroken in het set. Vraag vandaag nog een monsterset bij ons aan!

Bekijk meer informatie in onderstaande brochures voor coatings & composites of voor de houtverwerkende industrie:

     

Direct uit voorraad leverbaar

Maiburg introduceert dit product op de Nederlandse markt en vanaf heden zijn de volgende artikelgroepen uit voorraad leverbaar: schijven 7900 Sianet 150mm en 7500 Sianet CER 150mm + 225mm, stroken 7900 Sianet 70x125mm, 70x198mm, 70x420mm, 100x147mm en 115x230mm en rollen 7900 Sianet CER 115mm x 10m. Bekijk de online catalogus voor meer productinformatie of vraag het een van onze collega's van de afdeling verkoop.