string(159) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'praktijkdag' ORDER BY modules_description"
- Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

MELD JE SNEL AAN!

Topleveranciers Boere Machinefabriek, Maiburg en Marlan hebben de handen ineengeslagen en organiseren een praktijkdag solid surface in de showroom van Boere in Waddinxveen. Tijdens deze dag leer je alles over de diverse solid surface materialen en de verwerking hiervan. In presentaties maar met name in praktische demonstraties waarin niet alleen wij maar ook jij zelf aan de slag gaat. Graag gaan we gezamenlijk een interactieve middag tegemoet waarna je vol vertrouwen aan de slag kunt met dit materiaal!  

Meld je snel aan voor de praktijkdag solid surface via onderstaande button!

Topleveranciers Boere Machinefabriek, Maiburg en Marlan hebben de handen ineengeslagen en organiseren op 12 februari een praktijkdag solid surface in de showroom van Boere Machinefabriek in Waddinxveen. Wij nodigen je graag uit hierbij aanwezig te zijn en zelf aan de slag te gaan met dit unieke materiaal. Klik op de button en meld je snel aan!