string(157) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'thermopal' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Thermopal; daadwerkelijk alles is mogelijk.

Thermopal

Pfleiderer is producent van de sterke merken Duropal en Thermopal en staat voor hoogwaardige en robuuste hogedruk kunststofplaten, gemelamineerd spaanplaat en nog veel meer. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en mede hierdoor zeer breed toepasbaar. Zo'n 360 verschillende kleuren en decors maken de veelzijdigheid compleet. Uniek is de nagenoeg volledige koppeling van kleuren/decors van Duropal-HPL met Thermopal gemelamineerde producten. Zie DST-collectie.

  • Duropal HPL en volkern
  • Thermopal spaanplaat en MDF gemelamineerd
  • Diverse dragermaterialen en specials

                                                                                  

 

 

Pfleiderer-collectie kent geen grenzen

Maiburg uw Thermopal-dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Pfleiderer-producten en actuele design collectie van Duropal/Thermopal. Op deze webpagina vindt u al veel informatie. Graag informeren wij u persoonlijk. Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

 

Snelle levering

Profiteer van de grootste Thermopal-voorraad in Nederland

  • Ruim 220 verschillende kleuren/decors in Thermopal gemelamineerd spaanplaat op voorraad
  • Gemelamineerd spaanplaat standaard beschikbaar in de afmetingen 2800 x 2100 x 18 mm
  • Bijpassend ABS-kantenmateriaal uit voorraad leverbaar.

Ook een ruim voorraadassortiment basismateriaal om Duropal-HPL op te verlijmen.

 

Plakservice; levertijd 3-5 werkdagen

Ook voor het persen van Duropal-HPL op basismateriaal zit u goed bij Maiburg

Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren zoals: zagen, boren, frezen, persen, kantverlijmen.

 


 

Design-collectie 2017-2020 en voorraadprogramma
De huidige collectie bestaat uit zo'n 360 decors. De DST-koppelingscollectie, dat wil zeggen decors die zowel verkrijgbaar zijn in HPL als gemelamineerd spaanplaat, bestaat uit zo'n 300 decors. Ruim 220 decors, waaronder de volledige DST Xpress-collectie, levert Maiburg uit voorraad. 

 

Bekijk het uitgebreide Pfleiderer Duropal Thermopal leveringsprogramma


Nieuwe innovatieve structuren

Structuur XTreme Matt

XTreme Matt maakt indruk door een optiek met een niet eerder vertoonde enorme kleurtransparantie – en een aangenaam warme, zijdeachtig zachte haptiek.

 

De structuur voldoet aan alle eigenschappen van de HPL-norm EN 438:2005 voor verticale en horizontale toepassingen. Uitermate geschikt voor interieurbouw, meubelbouw, standbouw en scheepsbouw.

XTreme Matt is verkrijgbaar in HPL in de meeste kleuren en decors uit de design collectie.

Bekijk folder structuur XTreme Matt

Structuur Natural Wood (NW)

Natuurlijkheid en precisie vormen deze fijne houtstructuur. Het fijne oppervlak lijkt als licht geschuurd. De poriën zijn onregelmatig en lineair gerangschikt. Hun verschillende dieptes en grote randscherpte werken uiterst authentiek. Natural Wood is universeel toepasbaar voor houtsoorten met veel hout poriën. Zo laat zich de Scandinavische stijl perfect accentueren, maar ook exotische of fruithoutsoorten krijgen met deze structuur een nieuw tintje. Ook op unidecors werkt Natural Wood zeer vanzelfsprekend - als gekleurd gebeitst hout.


Productgroepen plaatmateriaal (Pfleiderer Duropal Thermopal)

Veelzijdig assortiment plaatmateriaal

Even veelzijdig als er toepassingen zijn. Alle soorten dragermateriaal gecombineerd met een van de kleuren of decors uit de uitgebreide design collectie zijn leverbaar.

Bekijk assortiment


Brandwerend

Voor alle toepassingen waarbij u te maken krijgt met brandwerendheid hebben wij een oplossing. Materialen met brandwerende eigenschappen tot en met die geheel niet brandbaar zijn. Decoratief plaatmateriaal waarmee u aan de gestelde projectnormen tegemoet kunt komen en zowel toepasbaar in nieuwbouw als renovatie.

Bekijk assortiment


Scheepsbetimmering

Ook voor toepassingen in de scheepsbetimmering (bijv. jachtbouw en cruiseschepen) biedt Maiburg met Pfleiderer verschillende producten. Vanzelfsprekend met de bijbehorende certificeringen volgens de normen van IMO.

Bekijk assortiment


Lichtgewicht

Ook als gewicht een belangrijke rol speelt bent u bij Maiburg op het juiste adres. Of uw reden van constructietechnische, arbeidsomstandigheden of duurzaamheid (beperking hoeveelheid grondstoffen) van aard is; wij bieden een oplossing.

Bekijk assortiment

ESA-geleidend

Overal, waar elektrostatische lading verhindert moet worden, zijn de ESA-producten van Pfleiderer onontkomenlijk.

Bekijk assortiment


Primeboard

Met Pfleiderer PrimeBoard introduceert het bedrijf een nieuwe productgroep in het brede decorprogramma. PrimeBoard Xtreme Matt of PrimeBoard Xtreme hoogglans vormen de nieuwe generatie gelakte plaatmaterialen op basis van spaanplaat en MDF.