Pfleiderer

Pfleiderer is producent van de sterke merken Duropal en Thermopal en staat voor hoogwaardige en robuuste hogedruk kunststofplaten, gemelamineerd spaanplaat en nog veel meer. Deze producten zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en mede hierdoor zeer breed toepasbaar. Zo'n 360 verschillende kleuren en decors maken de veelzijdigheid compleet. Uniek is de nagenoeg volledige koppeling van kleuren/decors van Duropal-HPL met Thermopal gemelamineerde producten. Zie DST-collectie.

  • Duropal HPL en volkern
  • Thermopal spaanplaat en MDF gemelamineerd
  • Diverse dragermaterialen en specials

                                               

 

 

Pfleiderer-collectie kent geen grenzen

Maiburg uw Pfleiderer-dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Pfleiderer-producten en actuele design collectie van Duropal/Thermopal. Op deze webpagina vindt u al veel informatie. Graag informeren wij u persoonlijk. Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

 

Snelle levering

Profiteer van de grootste Pfleiderer-voorraad (Duropal-Thermopal) in Nederland

  • Ruim 220 verschillende kleuren/decors in Duropal HPL en Thermopal gemelamineerd spaanplaat op voorraad
  • Gemelamineerd spaanplaat artikelen standaard beschikbaar in de afmeting 2800 x 2100 x 18mm
  • HPL-artikelen standaard beschikbaar in de afmetingen 2800 x 2070 mm en 4100 x 1300 mm
  • Bijpassend ABS-kantenmateriaal uit voorraad leverbaar.

Ook een ruim voorraadassortiment basismateriaal om Duropal-HPL op te verlijmen.

 

Plakservice; levertijd 3-5 werkdagen

Ook voor het persen van Duropal-HPL op basismateriaal zit u goed bij Maiburg

Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren zoals: zagen, boren, frezen, persen, kantverlijmen.

 


 

Design-collectie 2017-2020 en voorraadprogramma
De huidige collectie bestaat uit zo'n 360 decors. De DST-koppelingscollectie, dat wil zeggen decors die zowel verkrijgbaar zijn in HPL als gemelamineerd spaanplaat, bestaat uit zo'n 300 decors. Ruim 220 decors, waaronder de volledige DST Xpress-collectie, levert Maiburg uit voorraad. 

 

Bekijk het uitgebreide Pfleiderer Duropal Thermopal leveringsprogramma


Nieuwe innovatieve structuren

Structuur XTreme Matt

XTreme Matt maakt indruk door een optiek met een niet eerder vertoonde enorme kleurtransparantie – en een aangenaam warme, zijdeachtig zachte haptiek.

 

De structuur voldoet aan alle eigenschappen van de HPL-norm EN 438:2005 voor verticale en horizontale toepassingen. Uitermate geschikt voor interieurbouw, meubelbouw, standbouw en scheepsbouw.

XTreme Matt is verkrijgbaar in HPL in de meeste kleuren en decors uit de design collectie.

Bekijk folder structuur XTreme Matt

Structuur Materia Due

Is het textiel? Is het een dierenhuid? Of toch iets heel anders? Materia Due is steeds precies dat wat men erin wil zien.

 

Materia Due kan zijn effect ten volle ontplooien in combinatie met sterke uni kleuren, klassiek wit of zwart. Door de combinatie met krachtige kleuren wordt vooral bij de interieurbouw een bijzonder effect bereikt. Gecombineerd met het Twist-decor wordt de perfecte indruk van textiel gegeven. Het oppervlak komt nog meer tot leven door de inval van licht. 


Materia Due is leverbaar in het formaat 4100x1300 mm en de HPL-dikte van 0,8 mm.

Bekijk folder structuur Materia Due

Structuur Meandra 

Voelbaar aangenaam. De lijnen lopen door het oppervlak als door een natuurlijke rivierbedding. In combinatie met de nieuwe structuur Meandra ontplooien hout - en uni decors een volledig nieuw, aangenaam en tastbaar effect. Vooral de klassiekers wit, zwart, grijs en magnolia worden enorm opgewaardeerd. De onregelmatige lijnvoering komt bijzonder goed tot zijn recht op fronten voor de meubel- en interieurbouw.

 

Meandra werd bekroond met de interzum award 2015 voor hoge productkwaliteit.

Meandra is verkrijgbaar in gemelamineerd spaanplaat en HPL in 8 unikleuren en 10 houtdecors.

Bekijk folder structuur Meandra

Structuur Materia Toccami

Zo diep gestructureerd als geen structuur ooit tevoren. Met Materia Toccami presenteert Pfleiderer een HPL-structuurinnovatie met een sterke haptiek die maatstaven zet. Door een aangename matheid met licht glanzende plekken wordt optisch een interessant effect bereikt. Zonder herkenbare herhaling van patronen wordt de indruk van een authentieke, natuurlijke schoonheid gecreëerd.

 

Materia Toccami overtuigt met name bij hoogwaardige vrijstaande meubelstukken en keukenfronten. Maar ook veel te gebruiken horizontale vlakken zijn hiermee optimaal te realiseren. Ondanks de diepe structurering is de verwerking volledig probleemloos. De structuur is vooral effectvol in combinatie met natuurlijke uni kleuren, maar kan ook gebruikt worden met geschikte houtreproducties.

Materia Toccami is leverbaar in het formaat 4100 x 1300 mm en de HPL-dikte van 0,8 mm.

Bekijk folder structuur Materia Toccami

Productgroepen plaatmateriaal (Pfleiderer Duropal Thermopal)

Veelzijdig assortiment plaatmateriaal

Even veelzijdig als er toepassingen zijn. Alle soorten dragermateriaal gecombineerd met een van de kleuren of decors uit de uitgebreide design collectie zijn leverbaar.

Bekijk assortiment


Brandwerend

Voor alle toepassingen waarbij u te maken krijgt met brandwerendheid hebben wij een oplossing. Materialen met brandwerende eigenschappen tot en met die geheel niet brandbaar zijn. Decoratief plaatmateriaal waarmee u aan de gestelde projectnormen tegemoet kunt komen en zowel toepasbaar in nieuwbouw als renovatie.

Bekijk assortiment


Scheepsbetimmering

Ook voor toepassingen in de scheepsbetimmering (bijv. jachtbouw en cruiseschepen) biedt Maiburg met Pfleiderer verschillende producten. Vanzelfsprekend met de bijbehorende certificeringen volgens de normen van IMO.

Bekijk assortiment


Lichtgewicht

Ook als gewicht een belangrijke rol speelt bent u bij Maiburg op het juiste adres. Of uw reden van constructietechnische, arbeidsomstandigheden of duurzaamheid (beperking hoeveelheid grondstoffen) van aard is; wij bieden een oplossing.

Bekijk assortiment

ESA-geleidend

Overal, waar elektrostatische lading verhindert moet worden, zijn de ESA-producten van Pfleiderer onontkomenlijk.

Bekijk assortiment