string(158) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'panguaneta' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Panguaneta; Plywood for life.

Panguaneta

De core business van Panguaneta is de industriële productie van multiplex panelen die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de volgende branches: automotive, jachtbouw, meubilair, bouw, interieurbouw en retail. Deze Italiaanse leverancier heeft zich altijd onderscheiden door innovatie te koppelen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

Panguaneta heeft ook veel aandacht voor duurzaamheid. Als grondstof wordt uitsluitend hout uit duurzaam beheerde bossen gebruikt. Een FSC- of PEFC-certificering is dan ook de standaard. Maar ook formaldehyde en lage emissies krijgen veel aandacht.

Pangua Pureglue

Met Pangua PureGlue introduceert Panguaneta volledig formaldehydevrij verlijmd multiplex met een extreem lage emissie.

 

Door toepassing van deze multiplex kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan terugdringing van emissies en een gezond binnenklimaat. Sluit aan op duurzaam bouwen met LEED en BREEAM. Zeer geschikt voor toepassing in verpleeg- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven en scholen. 

 

Panguaneta is de eerste Europese fabrikant die beschikt over een CARB2 NAF certificaat.

Flyer Panguaneta PureGlue

Brochure Pangua Pureglue leveringsprogramma
 
Brochure Panguaneta leveringsprogramma multiplex  
   

  

Het Panguaneta leveringsprogramma bestaat uit de volgende productgroepen:


Populieren

Deze zeer snelle groeiers zijn, afhankelijk van het gebruiksdoel, na 15 tot 25 jaar kaprijp. Deze snelle groei, de kunstmatige aanplant en het duurzame bosbeheer houden de populierenbossen in stand. Populieren multiplex is licht en sterk en daarom ideaal voor zowel decoratief als constructief gebruik.

 

Het leveringsprogramma populieren multiplex van Panguaneta is tweezijdig geschuurd en omvat de afmetingen 2440x1220mm, 2500x1220mm, 2520x1870mm, 3120x1870mm en 3050x1300mm. De plaatmaterialen hebben 3, 5, 7 of 9 lagen en zijn verkrijgbaar in diktes van 4 tot en met 40mm.

 

Maiburg heeft een ruim voorraadassortiment met daarin diverse afmetingen en vele diktes. Standaard met PEFC-certificering. 


Ceiba

Ceiba multiplex is een lichtgewicht plaat voor binnen timmerwerk. Het is licht van kleur en zeer gemakkelijk te verwerken. Het splintert nauwelijks en is goed schilderbaar. De stabiliteit en de homogeniteit van deze houtsoort maken de ceiba triplexplaat tot een zeer gewaardeerd product.

 

Het leveringsprogramma ceiba multiplex is tweezijdig geschuurd en omvat de afmeting 3120x1850mm. De plaatmaterialen hebben 3, 5, 7 of 9 lagen en zijn verkrijgbaar in diktes van 4mm tot en met 35mm. Deze kwaliteit is PEFC™-gecertificeerd. Maiburg heeft van deze afmeting de 18mm plaat op voorraad.