string(152) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'econ' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Econ; kwaliteit voor de scherpste prijs.

Econ

Het Maiburg Econ-assortiment staat voor basis-, decoratief-plaatmateriaal en kantenafwerking van goede kwaliteit voor een vaste scherpe prijs. Econ-decoratief is speciaal afgestemd op de toepassing corpus voor keukens en kasten. Het programma omvat veel gebruikte unikleuren en houtdecors in HPL en gemelamineerd spaanplaat. 

  

Uitstekende kwaliteit voor de scherpste prijs

Uw project op efficiënte wijze realiseren en kosten besparen

In ons ruime voorraadassortiment vindt u altijd de ideale plaat voor uw project. Met het Econ programma heeft u de beschikking over een gedegen kwaliteit plaatmaterialen die tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar zijn. Kostenbesparing voor u tot gevolg.

 

 

Econ een uitstekende basis voor corpus van keukens, kasten en ........

Maiburg uw Econ-dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Econ-producten en actuele collectie kleuren en houtdecors. Op deze webpagina vindt u al veel informatie. Graag informeren wij u persoonlijk. Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

 

Snelle levering

Profiteer van de grote Econ-voorraad

  • HPL
  • HDF gelakt
  • MDF
   - MDF kaal
   - MDF kaal V313 vochtwerend
   - MDF gemelamineerd
   - MDF overlakbaar
  • Multiplex 2-zijdig beplakt met HPL
   - Multiplex Russisch berken met HPL Econ 1300 Softmat
   - Multiplex populier met HPL Econ 1300 Softmat
  • Spaanplaat
   - Spaanplaat kaal
   - Spaanplaat gemelamineerd
  • ABS-kantenmateriaal

Plakservice (3-5 werkdagen) en plaatbewerkingen

Ook voor het bewerken van Econ-plaatmateriaal zit u goed bij Maiburg

Wij kunnen voor u plaatbewerkingen uitvoeren zoals: zagen, boren, frezen, persen, kantverlijmen. Of maak gebruik van onze snelle plakservice - HPL op basismateriaal zoals multiplex, spaanplaat, MDF - met een levertijd van 3-5 werkdagen.