string(152) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'abet' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout ruime voorraad van Abet Laminati; de ideale combinatie van kwaliteit en design.

Abet Laminati

Abet is trendsetter in de wereld van HPL. Abet is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, designs en structuren die nieuwsgierigheid opwekken, emoties oproepen en inspireren. De collectie van Abet staat bol van prachtige materialen die architecten en ontwerpers veel mogelijkheden bieden. 

In 2015 is de nieuwe Abet collectie geïntroduceerd. Daarin vele nieuwe producten, kleuren/decors en structuren

 

Abet-collectie geeft creativiteit alle ruimte

Maiburg uw Abet-dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Abet-producten en actuele design-collectie. Op deze webpagina vindt u al veel informatie. Graag informeren wij u persoonlijk. Neem contact met ons op voor advies op maat. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

 

Snelle levering

Profiteer van onze grote Abet-voorraad

  • 123 decors HPL in de afmeting 3050 x 1300 mm, dikte 0,9 mm
  • Enkele decors in afwijkende maatvoering
  • 5 decors HPL full-colour in de afmeting 3050 x 1300 mm, dikte 1 mm

Ook een ruim voorraadassortiment basismateriaal om Abet-producten op te verlijmen.

 

Plakservice; levertijd 3-5 werkdagen

Ook voor het persen van Abet-HPL op basismateriaal zit u goed bij Maiburg

Verder kunnen wij ook andere plaatbewerkingen uitvoeren zoals: zagen, boren, frezen, persen, kantverlijmen.

 


Het Abet-leveringsprogramma bestaat uit de volgende productgroepen: 

Print / Print HPL

Abet Laminati PRINT HPL staat voor hoogwaardige en duurzame hoge druk laminaat producten, die door hun uitzonderlijke karakteristieken als hardheid en weerstand bestand zijn tegen veel inwerkingen van buitenaf, en die gegarandeerd zijn conform de stringente Europese richtlijnen.

 

Daarnaast bevat de reeks PRINT laminaat uitzonderlijke decoratieve productseries zoals Diafos, het eerste translucente lichtdoorlatende laminaat, METALLI, SILVER en andere producten.


Stratificato

Print HPL Stratificato, massief zelfdragend HPL, is een excellent plaatmateriaal, zowel in functioneel- als in esthetisch opzicht. De hoge weerstand tegen slijtage en vocht, hygiënische eigenschappen en ook de veelzijdigheid in verwerking en assemblage maakt Print HPL Stratificato de ideale plaat voor bijvoorbeeld zelfdragende meubel systemen. Ideaal voor alle toepassingen waar robuustheid en design samen gaan.

 

Print HPL Stratificato is leverbaar in veel productvarianten. Uitermate geschikt voor toepassingen in kleedkamers, douche- en toiletruimtes, lockers, kasten, stellingen, scheidingswanden en deuren. U kunt daarbij denken aan publieke ruimtes zoals in kuuroorden, sauna’s, sporthallen, hotels, scholen en kinderdagverblijven, bedrijven, ziekenhuizen en laboratoria.


HPL Full-Colour

HPL Full-Colour van ABET Laminati is een excellent massief plaatmateriaal, zowel in functioneel als esthetisch opzicht. Deze in de kern gekleurde HPL volkunststofplaat is ideaal voor alle toepassingen waar robuustheid en design gewenst is. Wordt vooral toegepast in kantoor- en projectmeubilair, sanitaire cellen en lockers.

 

De platen zijn stoot- en impactbestendig; hebben een hoge mate van slijtvastheid en bestendigheid tegen hitte, vocht, waterdamp en chemische producten. Tevens bieden de platen de ideale oplossing indien aan bijzondere hygiënische eisen dient te worden voldaan (bijvoorbeeld voor de inrichting van ziekenhuizen).


Foldline

FOLDLINE® is een CPL decoratief laminaat dat in een doorlooppers wordt geproduceerd in diktes van 0,1 tot en met 0,5 mm. ABET-FOLDLINE®-CPL kan in een kleine straal worden gebogen en geschikt voor verlijming. FOLDLINE® wordt op de rol geleverd (of als plaat op lengte gesneden), waardoor efficiënte verwerking mogelijk is en er van afval nauwelijks sprake hoeft te zijn. Het decoratieve oppervlak van FOLDLINE® is bestand tegen normale huishoudelijke oplosmiddelen en chemische invloeden, tegen slijtage, tegen verkleuring en ook tegen warmte. Het oppervlak is niet poreus, het is hygiënisch en bestand tegen bacteriën. 


Tefor

Tefor is het eerste plaatmateriaal dat verkregen is door het recycleren van HPL-productieafval. Een gepatenteerde uitvinding van Abet Laminati waardoor op basis van thermoplastische polymeren en cellulosevezels, geïmpregneerd met thermohardende harsen, middels extrusie een geheel nieuwe plaat ontstaat. Het oppervlak van Tefor kan bekleed worden met folies of textiele materialen. Tefor op zich zelf is opnieuw geheel recyclebaar.