string(169) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'levering-uit-voorraad' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Allerlei soorten plaatmateriaal direct uit voorraad.

Levering uit voorraad

Een voorraadbetrouwbaarheid van >98%, flexibiliteit en een snelle levering is één van onze sterke punten. De basis hiervoor ligt in onze grote moderne opslagcapaciteit, met een oppervlakte van 12.000 m2 met >1.500 palletplaatsen, en een goed geoliëde logistiek proces. Van alle productgroepen plaatmateriaal hebben wij een uitgekiende en ruime selectie op voorraad. Wilt u daarvan een vol pak of enkele stuks van een verschillend decor, aan u de keus.

Al onze zendingen worden degelijk verpakt om er voor te zorgen dat deze schadevrij getransporteerd en opgeslagen kunnen worden. Separate HPL-orders worden in speciale dozen verpakt en geleverd. Heeft u speciale wensen, zoals verpakken per commissie, ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. 

We kennen verschillende levertijden per regio. Bekijk de levertijd voor plaatmateriaal uit voorraad en het persen van HPL in dit document:

 Levertijdenkaart Nederland

 

   

  

iconen