string(181) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'wandbekledingssysteem---clic-wall' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Voor ClicWall; snelle installatie, kliksysteem, naadloos.

ClicWall®

 

ClicWall® is een innovatief wandbekledingsysteem van UNILIN. Het systeem omvat Kamerhoge panelen van 60 cm breed op een MDF-drager en de nodige accessoires voor een vlekkeloze afwerking. ClicWall® is standaard voorzien van diverse decorlagen of als deco-versie beschikbaar voor een eigen afwerking naar keuze. Het gepatenteerde Uniclic® systeem, ontwikkeld door UNILIN, laat toe om de panelen makkelijk en snel te plaatsen, zonder zichtbare naden. Hierdoor biedt ClicWall® een stevig antwoord op de vraag naar duurzame, decoratieve en eenvoudige afwerkingsmogelijkheden voor grotere muuroppervlakken of accent toepassingen.

Future Walls® - Naast de standaard decors biedt Maiburg met Future Walls® de mogelijkheid om een eigen foto of ontwerp te laten printen op de ClicWall®-panelen. Daarbij wordt de afbeelding precies over verschillende panelen verdeelt en vormen een perfect en (bijna) naadloos geheel.  

ClicWall® is milieuvriendelijk door het gebruik van PEFC™-gelabelde houtsoorten.

ClicWall® is een concept dat hedendaagse esthetische normen koppelt aan een ongeëvenaard plaatsingsgemak.

                               

                                                                             

 

 

       

Voordelen

   

Snelle plaatsing

ClicWall® kan bijzonder snel geïnstalleerd worden. Bovendien moeten de panelen na installatie niet afgewerkt worden en verliest men geen tijd met opvoegen of schuren.

  

Naadloos

Naadloos systeem dankzij Uniclic®. Voor een esthetisch perfect resultaat zijn de naden tussen de panelen door het gepatenteerde Uniclic®-systeem quasi onzichtbaar. Bij effen kleuren kan bij een bepaalde lichtinval een minimaal verschil optreden.

 

Kliksysteem

ClicWall® is uitgerust met het unieke en wereldwijd gepatenteerde Uniclic®-systeem. Daardoor zijn de panelen heel simpel in elkaar te haken en vast te klikken.

 

Krasbestendig

De MDF-panelen hebben aan weerszijden een stevige, krasbestendige melaminelaag. Zo zijn ze extra beschermd en behouden ze hun look.

 

Hygiënisch oppervlak

Het ClicWall®-oppervlak is extra hygiënisch omdat vuil zich er minder makkelijk aan hecht. De bovenlaag is afwasbaar en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk

 

UV- bestendig

ClicWall® is UV-bestendig. Zo bewaren panelen hun kleur en blijven ze er perfect uitzien.

 

Spatwaterdicht

De melaminelaag beschermt de panelen eveneens tegen oppervlakkig contact met water en opspattend vocht.

   

Instructiefilm Unilin ClicWall®

 

ClicWall® versus Traditional Wall Systems