Scheepsbetimmering

Ook voor de de scheepsbetimmering, jachtbouw en cruiseschepen heeft Maiburg een interessant aanbod. Vooral het leveringsprogramma van Pfleiderer (Duropal/Thermopal) biedt veel mogelijkheden. Veelal zijn deze te combineren met alle producten uit het DST-syteem, d.w.z. dezelfde kleur/decor/structuur op vele basismaterialen verkrijgbaar. Vanzelfsprekend met de bijbehorende certificeringen volgens de normen van IMO.

Zie voor een compleet en gedetailleerd overzicht het Pfleiderer totaalprogramma vanaf pagina 117 of bekijk onze brochure  Pfleiderer scheepsbetimmering.

Marine HPL

Decoratieve HPL welke voldoet aan de norm EN 438-3 met de IMO-klassificering 'Low Flame Spread Surface Material'. Is opgebouwd uit meerdere lagen cellulosepapier en met melaminehars geïmpregneerd decorpapier, welke onder hoge druk en met hoge temperatuur zijn geperst. De achterzijde is geschuurd en geschikt voor verlijming. 


Marine Metallic HPL

Design HPL voorzien van een metallic oppervlak en valt in de IMO-classificatie 'Low Flame-Spread Surface material'. Is opgebouwd uit meerdere lagen cellulosepapier en met melaminehars geïmpregneerd decorpapier, welke onder hoge druk en met hoge temperatuur zijn geperst. De achterzijde is geschuurd en geschikt voor verlijming.


Marine flame(protect compact

Brandwerende plaat welke valt binnen de IMO-classificering 'Low Flame Spread Surface Material'. Plaat samengesteld uit mineraal grondstoffen, heeft een witte kern en is 2-zijdig voorzien met een decoratief melamine-oppervlak.


Marine Vermiculit Composiet

Een decoratieve interieurbouwplaat samengesteld uit niet brandbare vermiculit. 2-Zijdig beplakt met HPL van 0,8 mm of 1,2 mm dikke Marine HPL of Marine metallic HPL.


Populier multiplex beplakt met HPL

Populier-multiplex, AW 100 vochtvast verlijmd, aan beide zijden afgewerkt met Duropal-HPL c.q. Duropal-HPL Metallic. Voor zeer hoge eisen aan vochtbestendigheid en stabiliteit bij gering eigen gewicht.