string(163) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'kantenafwerking' ORDER BY modules_description"
Maiburg Hout. Voor de allerbeste kantenafwerking.

Kantafwerking

Voor ons complete voorraadassortiment gemelamineerd plaatmateriaal van de merken Duropal, Econ, Formica, Kaindl, Unilin, Pfleiderer en Thermopal leveren wij ook de bijpassende ABS- en fineerkantenband direct uit voorraad. 

Maiburg heeft voor kantenmateriaal gekozen Döllken. Döllken voorziet meubelproducenten en interieurbouwers over de gehele wereld van kantenmateriaal om gemelamineerd spaanplaat af te werken. Regelmatig wordt het leveringsprogramma uitgebreid en aangepast aan de laatste technieken en trends. Er is altijd een volledige koppeling met de unikleuren, houtdecors en structuren in de design collecties van bekende merken. 

Bekijk hier ons uitgebreide actuele voorraadprogramma ABS-band

 

Döllken - bij iedere kleur en decor bijpassend kantenmateriaal

Maiburg uw Döllken-dealer

Wij kunnen u alles vertellen over de Döllken-producten en actuele design-collectie. Graag informeren wij u persoonlijk. Ook voor monstermateriaal kunt u bij ons terecht. 

Snelle levering

De juiste ABS-band bij het volledige Maiburg-voorraadprogramma gemelamineerd  
 

 • ABS-kantenmateriaal, afmeting 23 x 2mm
 • Volledige koppeling met voorraadprogramma gemelamineerd van:
  - Econ 
  - Formica Unilin
  - Kaindl
  - Pfleiderer (Duropal)
  - Thermopal

      

 

Productgroepen kantenmateriaal Döllken:

ABS-, PP-, PVC- en PMMA-kantenmateriaal

Het Döllken-leveringsprogramma omvat verschillende soorten thermoplastische kantenmaterialen. Afhankelijk van producttype en/of toepassing wordt als basismateriaal ABS, PP, PVC of PMMA (3D) gebruikt.

In totaal zijn meer dan 250 verschillende afmetingen verkrijgbaar. Samen met het zeer grote aantal in kleuren en decors brengt dit het aantal verschillende artikelen op 25.000.


3D-kantenmateriaal

3D-kanten betreft een volledig nieuwe generatie kantenmateriaal, door Döllken ontwikkeld en gepatenteerd. De 3D-kanten blinkt uit in kleur, contrast en glans en geeft een sensationeel diepte-effect. Dit 3D-effect en de hoge kwaliteit maakt van ieder meubel een object met een bijzondere uitstraling.


 

Fusion-Edge

Door de stijgende vraag naar nog meer kwaliteit is een nulvoeg ook in keuken-, meubel- en interieurbouw een belangrijk streven. Döllken komt hieraan tegemoet met Fusion-Edge. Een nulvoeg wordt verkrijgen door kanten aan te brengen zonder gebruik van smeltlijm.

 

Voor deze toepassing was een nieuwe techniek nodig en heeft Döllken FUSION-EDGE, een volledig nieuwe generatie kantenmateriaal, ontwikkeld. 

 

FUSION-EDGE functioneert met alle op dit moment in de industrie gebruikte verbindingstechnieken en warmtebronnen. Dus naast de bekende lasertechnologie zijn ook plasma- en heteluchttechniek geschikt.


Digital Edge

Met behulp van een nieuwe techniek is het mogelijk om kantenmateriaal te voorzien van zelf bedachte individuele motieven (logo's, afbeeldingen, teksten, etc.). Met Digital-Edge van Döllken worden dromen van designers werkelijkheid. Probeer het zelf uit en ontwerp uw eigen kantenmateriaal.

 

Digitaal bedrukt kantenmateriaal maakt het voor creatieve meubelproducten of interieurarchitecten mogelijk om in bijvoorbeeld een winkel unieke accenten in het interieur te verwerken. Digitaal bedrukte kanten zorgen voor een meer onderscheidend karakter, personalisering, betere merkuitstraling en kunnen ook bijdragen aan communicatie- en promotiedoelstellingen.


Aqua-Stop-Pen

Dankzij AQUA-STOP-PEN behoort zwelling van plaamtateriaal tot het verleden.

Plaatmateriaal kan door blootstelling aan vocht gaan zwellen. Als dat gebeurt is schade niet meer te voorkomen. Door beschadigingen kan het voorkomen plaatmateriaal en kanten niet perfect op elkaar aansluiten. Dit is niet altijd met het blote oog te zien. Kleine haarscheurtjes geven vocht de kans om in het materiaal te dringen. Met de AQUA-STOP-PEN van Döllken kan het oppervlak worden afgedicht en garandeert dit een lange levensduur van het meubel.

 

Eenvoudig in gebruik

De AQUA-STOP-PEN bestreft een speciale huls (tegen uitdrogen) die kan worden bijgevuld. De te behandelen voegen kunnen eenvoudig vochtig worden gemaakt. Naar een minuut wachttijd is de voeg al duurzaam afgedicht.