string(176) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'referenties-plaatbewerkingen' ORDER BY modules_description"
Maiburg Plaatbewerkingen. Sterk in maatwerk.

Referenties

Referentie Broekhout Maxima

Prinses Máxima centrum voor kinderoncologie – Utrecht

Voor de nieuwbouw van het Prinses Máxima centrum in Utrecht is het bouwconsortium Pro Liberis in 2016 gestart met de daadwerkelijke bouw. De bouw van het centrum zit momenteel in een afrondende fase en moet eind dit jaar worden opgeleverd zodat het -na verdere inrichting- open kan gaan voor patiënten in het voorjaar van 2018.

Het gebouw beschikt over veel daglicht en openheid door het gebruik van duidelijke zichtlijnen en vides tussen de verdiepingen. Architectenbureau LIAG heeft een gebouwontwerp gemaakt waarin de beleving van het kind centraal staat. Om te zorgen voor voldoende afleiding en beweging voor het kind, is het gebouw zodoende voorzien van verschillende open ruimten waar het kind zich kan vermaken. Een mooi voorbeeld hiervan en een echte eyecatcher in de centrale ontvangsthal is een grote trap voorzien van een houten glijbaan. Timmerbedrijf Broekhout BV uit Aalten boog zich over het ontwerp en produceerde de trap in Moso Bamboe side pressed caramel. Maiburg leverde de onderdelen hiervoor gezaagd en wel aan voor optimale verwerking. Onlangs plaatste het bedrijf de trap die nu al voor veel reacties zorgt.


Maiburg Optima GDS Keramiek

GDS Keramiek - Delft

GDS Keramiek uit Delft levert bakstenen, dakpannen en straatstenen van diverse topmerken aan de bouwsector. In een uitgebreide showroom te Delft worden alle collecties uitgebreid tentoongesteld. Maiburg leverde een bijdrage aan de inrichting door het plaatmateriaal voor de showroomkasten gezaagd en wel aan te leveren. Het resultaat: een duidelijke presentatie van de producten door het contrast tussen de kleur van de stenen / dakpannen en de door-en-door zwart geleurde MDF panelen. Een opdracht op het lijf geschreven van Maiburg. Plaatmateriaal gezaagd en per onderdeel verpakt aangeleverd voor een eenvoudige montage. Kosten- en tijdsbesparend; dat is waarmee we u graag ontzorgen.    


Maiburg Optima Vos Beilen

B. Vos Projecten - Beilen

Maiburg neemt diverse plaatbewerkingen geregeld uit handen van bestaande klanten. B. Vos Projecten ontwerpt en bouwt interieurs voor diverse bedrijven en particulieren. Vos werkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor de ontwerpen niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Deze eisen worden ook aan haar leveranciers gesteld. Maiburg voldoet hieraan en verzorgd naast plaatmateriaal van diverse topmerken ook geregeld voor seriematige bewerkingen hiervan.

Een voorbeeld is de aanlevering van 18 ronde tafelbladen op maat. Met behulp van onze CNC frees is een gemelamineerde spaanplaat 18mm in een cirkel van bijna 2 meter doorsnede uitgezaagd. Deze is opgedikt met MDF stroken en vervolgens rondom netjes afgewerkt met een ABS-kantenband. Zo wordt de indruk van een dik, massief blad gecreëerd. Een opdracht met wat uitdaging maar feillloos afgerond door onze vakkundige medewerkers. De bladen worden in een Amsterdams hotel toegepast om bij gelegenheden over bestaande tafels heen te leggen. Een geheel andere sfeer en indeling in de ruimte tot gevolg.     


Maiburg Optima NSS Top

NSS-Wereldtop - Den Haag

In maart 2014 was Nederland gastheer voor de Nucleair Security Summit 2014. In het Worldforum in Den Haag spraken nagenoeg alle wereldleiders over het voorkomen van nucleair terrorisme. Een enorme operatie voor Nederland. Het tweedaagse congres waar alle internationale ogen op gericht waren, is inmiddels weer ver achter ons. De 58 wereldleiders en hun gevolg zijn weer bezig met andere zaken. Toch blikken we nog even terug. Maiburg verzorgde namelijk een deel van de inrichting.

In opdracht van Fraai Projecten BV uit Raamsdonksveer leverde Maiburg het plaatmateriaal voor de tafels waaraan werd gegeten door alle wereldleiders. Het gebruikte decor Pfleiderer SE2 Hoogglans op 18mm spaanplaat zorgde voor een moderne maar chique uitstraling van de volledige zaal. Bovendien verzorgde Maiburg ook de bewerking van het materiaal zelf en creëerde in totaal 72 tafelbladen van 2700x900mm groot. Platen werden afgeband met een 2mm hoogglans PVC kantenband en er werd een opstaande rand gemaakt van 90mm. Hiermee werd Fraai Projecten behoorlijk ontzien in dit seriewerk. Geen probleem bij Maiburg!  


Referentie Grotius gebouw Nijmegen

Diverse beursstands

Voor diverse klanten, waaronder ook onszelf, verzorgen we (delen van) beursstands. Met standaard wand- en vloerelementen die we in de juiste kleur beplakken, wordt precies de juiste sfeer gecreëerd. Ander seriematig werk nemen we graag over. Zo kunt u zich bezig houden met de details. Tot slot verzorgen we ook geregeld elementen voor in de stand zoals sokkels, balies en presentatiedisplays.

 


Dagelijks worden in Nederland vele werkstukken vervaardigd met materiaal uit ons leveringsprogramma. Een deel hiervan wordt deels ook bewerkt door Maiburg.

Hiernaast vindt u een kleine greep van een aantal aansprekende referenties die met producten uit ons programma en bewerkingen succesvol zijn afgerond.

Per referentieproject vindt u kort wat informatie, ook over de gebruikte Maiburg-producten en bewerkingen.