string(158) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'hpl-persen' ORDER BY modules_description"
Maiburg Plaatbewerkingen. Sterk in maatwerk.
Maiburg CNC zagen - boren - frezen - kantverlijmen

HPL-Persen

Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd wat zij binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks aan u kan leveren. In totaal kunt u meer dan 1200 kleuren, decors, dessins en structuren rechtstreeks uit voorraad geleverd krijgen, beplakt op diverse dragermaterialen zoals MDF, spaanplaat, multiplex en ECOBoards.

Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn dan ook afgestemd op HPL in 3050x1300mm en 4100x1300mm, om zaagverlies te voorkomen. Wij leveren ook diverse dragers en HPL standaard uit voorraad op groot formaat in 2800x2070mm.

Plaatmaterialen kant-en-klaar afgewerkt met een HPL erop aangeleverd krijgen bespaart u enorm veel tijd en dus kosten. Door middel van verlijming kunnen diverse materialen 1- of 2-zijdig opgedikt of bekleed worden met bijvoorbeeld een HPL-laag of een fineerlaag. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen doen we graag. De persservice van Maiburg wordt dan ook door veel van onze klanten gebruikt.

Vul het onderstaande online opdrachtformulier in en wij zorgen voor een snelle prijsopgave. Uitleg over het invullen vindt u terug in het formulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de oplossing die u zoekt aan ons voor te leggen. Als u het formulier heeft ingevuld kunt u het per email aan ons versturen.

 Invulformulier downloaden

Wilt u meer informatie over de bewerking van plaatmateriaal door Maiburg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij werken niet voor particulieren.