text.skipToContent text.skipToNavigation

Geen zorgen over je bestelling.


Update: 19-03-2020
Het zijn spannende en moeilijke tijden sinds de uitbraak en verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Ook wij krijgen de laatste dagen veel vragen over onze leveringen. Wij vinden het daarom van belang je hierover te informeren.

Dit is wat je moet weten:
• Onze verkoop binnendienst werkt deels vanuit huis en is daar via onze gebruikelijke kanalen te bereiken.
• Onze collega’s in de verkoop buitendienst bezoeken enkel klanten op afspraak, waarbij ze de inmiddels bekende adviezen van het RIVM in acht nemen.
• Onze webshop is 24/7 geopend.
• Er is voldoende voorraad beschikbaar. Wij hebben proactieve maatregelen genomen om vraag en aanbod van materialen te monitoren en ondernemen actie waar nodig. De aanleveringen van onze leveranciers lopen normaal door.
• De service van onze logistieke partners en bewerkingen van plaatmaterialen is op het gewenste niveau. Wij kunnen dan ook regulier uitleveren met het serviceniveau dat je van ons gewend bent. Zelf afhalen van orders is op dit moment eventjes niet mogelijk om fysiek contact tot een minimum te kunnen beperken.

Op dit moment voorzien wij dus geen enkele problemen voor het aanleveren van onze producten. Wij volgen net als iedereen de actualiteit hieromtrent en zullen ons hier waar nodig op aanpassen. De meest recente updates vind je te allen tijde op onze website www.maiburg.nl.

Ook in deze moeilijke tijd helpen wij vakmensen vooruit. Wij wensen je veel sterkte en gezondheid toe.

Team Maiburg | LecolUpdate: 26-03-2020
Tot onze spijt hebben wij helaas onze praktijktrainingen en scholingen moeten cancellen voor de maanden maart, april en mei.  Wij melden het u direct zodra hier weer uitzicht is op nieuwe data. Excuses, maar hopelijk begrip voor dit ongemak.Update: 20-04-2020
Vanwege teruglopend volume hebben wij besloten om de leveringen in postcodegebieden 69 t/m 76 terug te brengen naar 3 dagen vanaf dinsdag 28 april a.s. Wij leveren dan, zolang noodzakelijk, op maandag, woensdag en vrijdag in plaats van 5 dagen. Wij hopen hierin op ieders begrip.Update: 08-05-2020
  • Afhalende klanten kunnen vanaf 11 mei a.s. weer terecht bij Maiburg. Hierbij houden we wel de volgende veiligheidsregels in acht: 
1. De afstand van 1,5 meter wordt gewaarborgd; 
2. Er worden geen ‘bonnen’ afgetekend; 
3. De klant laadt zijn/haar spullen zoveel mogelijk zelf in zijn auto/bus; 
4. Klanten dienen zich vooraf aan te melden met reden van hun komst. Bij de orderintake geef je aan hoe laat je wil komen. Zo worden grotere groepen bezoekers tegelijk voorkomen.  
 
  • Klantbezoeken door onze Adviseurs in de buitendienst kunnen weer wat actiever worden opgepakt met inachtneming van de aanbevolen maatregelen. Deze bezoeken uiteraard wel altijd op afspraak met de klant zodat beiden hiermee in kunnen stemmen en zich voor kunnen bereiden op een veilig contactmoment.Update: 19-06-2020
In verband met teruglopend volume wijzigden wij eerder de leverdagen in de regio Oost-Nederland. De situatie omtrent COVID-19 stabiliseert en langzaam aan kunnen wij ook weer terug naar ons vertrouwde serviceniveau. Wij zijn dan ook blij om je te melden dat wij in deze regio vanaf 22 juni weer 4 dagen kunnen leveren, te weten maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.