string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
UniSTRUCTURE MDF; de MDF plaat met de look & feel van echt hout!

UniSTRUCTURE MDF

25-11-2013

De MDF plaat met de look & feel van echt hout!

Dit najaar introduceert UNILIN haar laatste innovatie uniSTRUCTURE. Deze MDF plaat benadert hout als geen ander dankzij zijn diepe houtnerfstructuur. De afwerkingsmogelijkheden zijn oneindig. Deze houtvezelplaat type MDF is immers voorzien van een kwalitatieve laag aan boven- en onderzijde waardoor die uitermate geschikt is voor een uitstekende schilder- of lakafwerking, in iedere kleur naar keuze. De houtstructuur zorgt ervoor dat het paneel na afwerking het effect heeft van massief hout, gelakt of geschilderd fineer. Door het lijnenspel van de diepe structuur oogt uniSTRUCTURE mdf niet alleen heel authentiek maar voelt het ook echt aan. De natuurlijke look is zodoende zichtbaar
én voelbaar. Kortom, het budgetvriendelijke alternatief voor massief hout of fineer.

 

"Met de juiste behandeling valt uniSTRUCTURE mdf
nauwelijks van echt hout te onderscheiden."

 

 

Geef uw persoonlijke toets

Qua afwerking is alles mogelijk, zoals industrieel lakken, spuiten of verven. Ook op het gebied van kleur blijft alles open en zorgt uniSTRUCTURE mdf voor ongekende, creatieve vrijheid.

Mee met de trend

Tastbare structuren spelen een steeds grotere rol in het interieur. Mensen grijpen immers terug naar de originele, authentieke houtsoorten. uniSTRUCTURE mdf biedt een antwoord op die stijgende vraag en speelt perfect op deze trend in. Het product is standaard op voorraad bij Maiburg in afmeting 2800 x 2070 x 18 mm. Overige diktes op aanvraag.

Bekijk voor meer informatie de brochure, vraag een monster bij ons aan of neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Wij staan u graag te woord.

  

 

Terug