string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LECOL | Tapisvloeren Stadhuis Bergen op Zoom weer als nieuw

Tapisvloeren Stadhuis Bergen op Zoom weer als nieuw

20-06-2014

Er wordt momenteel nog met man en macht gewerkt aan de verbouwing en restauratie van het stadhuis van Bergen op Zoom. Hermans Parket heeft ook zijn steentje mogen bijdragen. Dit parketbedrijf – ook uit Bergen op Zoom - kreeg de opdracht om alle tapisvloeren in het oude gedeelte weer als nieuw te maken. Een intensief, maar mooi project met een schitterend eindresultaat.

In ere hersteld
“Een eer om alles in ere te mogen herstellen”, aldus de heer Hermans die samen met zijn zoon het bedrijf runt. “De tapisvloeren in het al 600 jaar oude pand waren echt toe aan een grondige renovatie. We hebben alle vloeren de aandacht gegeven die ze nodig hadden. Nu ziet het er weer geweldig uit.” Voor de afwerking van de vloeren is gekozen voor de HS 2K ImpactOil van Lecol. Deze 2K impregneerolie zorgt voor een nog betere slijtvastheid. Voor het onderhoud zullen ook de Lecol-onderhoudsmiddelen worden gebruikt; dit voor het beste behoud van de vloeren, zodat ze weer jaren mee kunnen.

Hieronder een foto-overzicht van het project. Het gebruikte materiaal is medemogelijk gemaakt door Hermans Parket. Op de foto's van het eindreaultaat is goed te zien dat zelfs met strijklicht de vloer er perfect uit ziet.

Terug