string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Siasponge – Kleurgecodeerd en oplosmiddelvrij - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Siasponge – Kleurgecodeerd en oplosmiddelvrij

23-10-2015

Sia Abrasives staat voor duurzame en efficiënte schuurmiddelen met een altijd hoogwaardige korrelselectie. Dat garandeert de hoogste kwaliteit bij alle toepassingen. Sia introduceert nu een nieuwe serie in haar brede en diepe productenprogramma: Siasponge.

Ook de Siasponge foamartikelen beschikken over deze kwaliteitskenmerken. Het bijzondere pluspunt van deze Sia-producten: de kleuren duiden de juiste korrelgrofte aan. Op deze manier zijn de korrelgroftes op elk moment duidelijk te herkennen en te onderscheiden.

De voordelen op een rij:

– Duidelijke herkenning van de grofte door verschillende kleuren
– Zeer flexibel
– Uitwasbaar
– Kan samen met een ontvetter gebruikt worden
– Gelijkmatig schuurbeeld zonder vingerafdrukken
– Geen doorschuren op randen en profielen

Bekijk onderstaande brochures:

     

Onderstaande omzettingstabel geeft eenvoudig weer wat de oude producten waren en door welke siasponge producten deze worden vervangen. Klik op de tabel om te vergroten.

Wilt u meer informatie over de omzetting van het assortiment schuimstofschuurmaterialen naar de nieuwe serie Siasponge of testmateriaal ontvangen? Bekijk onze online catalogus of neem dan contact op met een van onze collega’s van de afdeling verkoop. Zij staan u graag te woord!

          

Terug