string(154) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Lees hier het allerlaatste nieuws - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Lees hier het allerlaatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze organisatie en onze producten en diensten. Op deze pagina treft u het laatste nieuws. U kunt met de tags aan de rechterzijde van deze pagina een selectie van nieuwsberichten maken, specifiek gericht op uw eigen wensen en interesses.

Speciaal voor de houtverwerkende industrie hebben wij een nieuwsbrief 'Maiburg Compleet' welke een aantal keer per jaar naar onze relaties wordt verstuurd. Deze nieuwsbrief zit boordevol interessante artikelen dus een mooie manier om van het belangrijkste nieuws op de hoogte te blijven. Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan via onderstaande aanmeldbutton:

 

 

 • Gewijzigde openingstijden en leverdagen

  Gewijzigde openingstijden en leverdagen

  In verband met de komende feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren) zijn onze openingstijden en leveringen in week 14 t/m week 21 gewijzigd. Graag willen wij u hierop attenderen.

  Lees verder
 • Inside/Inside platform interieur

  Inside/Inside platform interieur

  Maiburg vindt duurzaamheid belangrijk en wil haar relaties daarom goed informeren over dit thema. Ook nieuwe productontwikkelingen en initiatieven ondersteunt Maiburg graag. Daarom is Maiburg als founding partner verbonden aan het Inside/Inside platform interieur.

  Lees verder
 • Nieuwe verpakking sia blue line, zelfde kwaliteit

  Nieuwe verpakking sia blue line, zelfde kwaliteit

  Het sublabel blue line komt te vervallen en daarmee komt er een einde aan het tijdperk van de bekende blauwe balk. Het betreft hier dus alleen een iets ander jasje. Er wordt natuurlijk niet getornd aan de kwaliteit van onze hoogwaardige producten!

  Lees verder
 • NIEUW: lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

  NIEUW: lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

  Echt een must have voor iedereenmaar de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit van de machine is om hem ook daadwerkelijk te zien, en te voelen hoe hij schuurt. Vraag dus vandaag nog een demonstratie aan.

  Lees verder
 • Opening aanbouw houthal

  Opening aanbouw houthal

  Op vrijdag 15 juli 2016 vond de officiële opening plaats van de uitbreiding van onze houthal door een steenlegging.

  Lees verder
 • 85-jarig handelsjubileum Maiburg - Sia Abrasives

  85-jarig handelsjubileum Maiburg - Sia Abrasives

  Begin 20e eeuw zocht SIA, een Zwitserse producent van schuurpapier- en linnen, naar mogelijkheden om hun afzetmarkt in de schoen- en lederindustrie in Nederland te vergroten. De kennismaking tussen de firma C.G. van der Heijden en SIA leidde in 1927 tot een eerste order.

  Lees verder
 • Siasponge – Kleurgecodeerd en oplosmiddelvrij

  Siasponge – Kleurgecodeerd en oplosmiddelvrij

  Sia introduceert nu een nieuwe serie in haar brede en diepe productenprogramma: Siasponge. Het bijzondere pluspunt van deze foamproducten: de kleuren duiden de juiste korrelgrofte aan.

  Lees verder
 • POLIFILM beschermfolie bij Qfin

  POLIFILM beschermfolie bij Qfin

  Een van de meest recente producten in ons brede assortiment is POLIFILM beschermfolie. Specifiek ontwikkeld voor de metaalsector. Met deze folie wordt een optimale bescherming van uw werkstuk gegarandeerd. Qfin heeft hier zelf een handige machine voor ontwikkeld.

  Lees verder
 • Flexibiliteit bij het handschuren

  Flexibiliteit bij het handschuren

  Flexibel handschuren krijgt nu een extra dimensie door het gebruik van het handschuurblokje 70x125mm. flexibel in combinatie met strookjes 1948 Siaflex.

  Lees verder
 • Uitbreiding assortiment tape en folie

  Uitbreiding assortiment tape en folie

  Wij hebben onlangs diverse nieuwe artikelgroepen aan ons assortiment tape en folie toegevoegd. Voor iedere toepassing de juiste oplossing!

  Lees verder
 • Video Handleiding Maiburg-webshop

  Video Handleiding Maiburg-webshop

  De Maiburg Webshop; gemak, tijdwinst en 24 uur per dag bereikbaar. Bekijk de nieuwe video handleiding. 

  Lees verder
 • Introductie 1948 Siaflex

  Introductie 1948 Siaflex

  Maiburg introduceert de nieuwe kwaliteit 1948 Siaflex tijdens de SGA Vakdagen 2014. Een product dat zich onderscheidt in flexibiliteit voor elke toepassing.

  Lees verder
 • Introductie 1919 siawood

  Introductie 1919 siawood

  Speciaal voor de industriële houtbewerking introduceert het bedrijf nu een vernieuwde kwaliteit schuurmateriaal; 1919 siawood +. Een nieuwe standaard in stationaire houtbewerking.

  Lees verder
 • Introductie Maiburg masking tapes

  Introductie Maiburg masking tapes

  Vanaf heden introduceert Maiburg een nieuw type masking tape onder eigen label. Een topkwaliteit papieren maskeertape voor diverse toepassingen. Om deze tapes bij u te introduceren hebben wij tot en met 18 juli 2014 een messcherpe introductieactie.

  Lees verder