string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Prijsaanpassingen oktober - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Prijsaanpassingen oktober

04-10-2017

Helaas zijn wij onlangs door leveranciers geconfronteerd met prijsverhogingen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om diverse prijzen decoratief plaatmateriaal (gemelamineerd spaanplaat en MDF, HPL) van de merken Econ en Kaindl per 15 oktober 2017 aan te passen. Deze wijziging hebben wij meteen aangegrepen om ons Econ-programma onder de loep te nemen. Enkele materialen zijn uit het programma gehaald en anderen zijn hier aan toegevoegd. 

 Bekijk het nieuwe Econ programma hier

De nieuwe prijzen en artikelen zullen vanaf medio oktober z.s.m. worden opgenomen in de Maiburg-webshop en de PDF van ons leveringsprogramma op onze website www.maiburg.nl.

Vanzelfsprekend beantwoorden wij uw specifieke vragen over de prijsverhoging en het nieuwe Econ-assortiment graag. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze buitendienstmedewerker in uw regio of onze collega’s op de afdeling verkoop binnendienst via tel. 0416-566570, of via verkoop@maiburg.nl.

Terug