string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Pfleiderer noviteiten 2015 - 2016. Bestel ze nu bij Maiburg!

Pfleiderer noviteiten 2015 - 2016

29-01-2015

Pfleiderer presenteerde twee jaar geleden haar designcollectie 2013-2016. Met haar brede en toonaangevende assortiment plaatmaterialen heeft het merk inmiddels een stevige positie op de Nederlandse markt verovert. Trends veranderen en wij zijn dan ook zeer blij u vandaag onze aanvulling op deze collectie te mogen presenteren, welke begin februari voor een groot deel op voorraad zal liggen bij Maiburg. Hierin de laatste trends op decorgebied. Wij wensen u succes bij het ontwikkelen en omzetten van uw ideeën!

Unidecors, houtreproducties, steen- en fantasiedecors

Pfleiderer introduceert haar trends in 4 nieuwe series. Allen verkrijgbaar in de volledige kleurkoppeling DecoBoard, HPL en kantenafwerking. De serie Hello Yellow omvat actuele gele tinten van Curcuma tot Saffraan – perfect in combinatie met natuurlijke soorten hout. Met de nieuwe serie Go Green kan de ‚groene‘ trend ook in de meubel en interieurinrichting zijn intrede doen. Daarbij komen de tinten vooral in combinatie met hout en steen heel goed tot hun recht – helemaal in de zin van natuurlijkheid en duurzaamheid. De Leather Line is een aanvulling op de bestaande Pfleiderer bruin-tinten, geïnspireerd op de actuele trend van modern leder meubilair. Nature made staat voor heldere, natuurlijke houtreproducties. Natuurlijke elementen van het hout, zoals takken en kleinere onvolkomenheden, onderstrepen de natuurlijkheid. Voor alle creatieve toepassingen kunt u tot slot gebruik maken van de serie Avantgarde. De natuurlijke, bijna onbehandelde uitstraling van de stenen decors met betonlook is bijvoorbeeld optimaal in harmonie met de bescheiden elegantie van uni- of houtdecors uit een van de andere series.

Zien. Voelen. Beleven.

Bekijk meer informatie in de brochure over deze nieuwe trenddecors of vraag een monsterkaart bij ons aan. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Zij staan u graag te woord!

 Brochure Pfleiderer Noviteiten 2015-2016

     

Terug