string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Overname activiteiten ADpro van Dop - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Overname activiteiten ADpro van Dop

01-05-2018

Maiburg Lijmen B.V. maakt bekend dat het per 1 mei 2018 de activiteiten van ADpro Van Dop B.V. voortzet. Een toonaangevend bedrijf als het gaat om industriële lijmen voor verpakkingen, etikettering en papierverwerking.

Maiburg is een familiebedrijf en al meer dan 130 jaar actief als importeur / groothandel. Daarbij beschikt Maiburg sinds 2011 over het predicaat Hofleverancier. Tijdens deze lange geschiedenis hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd en een stevige expertise in verschillende specialismen verkregen. Al 10-tallen jaren zijn wij onder meer actief als specialist op het gebied van lijmtechniek in uiteenlopende marktsegmenten en distributeur van topleverancier H.B. Fuller.

Onze medewerkers vormen de belangrijkste basis voor vele tevreden klanten en ons succes. Zij gaan verder dan het uitsluitend leveren van kwaliteitsproducten. Dagelijks zorgen klantgerichte en praktische adviezen voor toegevoegde waarde. Een ruime voorraad en geoliede logistiek zorgen voor betrouwbare leveringen.

 

 

 

Wij hebben besloten de activiteiten van ADpro Van Dop in de Maiburg-organisatie te integreren. Dit betekent concreet dat verkoop en logistiek vanaf dinsdag 1 mei vanuit Waalwijk zullen plaatsvinden. Dit zal gepaard gaan met minimale veranderingen voor bestaande klanten.

Dhr. Dirk van Dop zal ten minste twee jaar voor ondersteuning en advies aan ons bedrijf verbonden blijven. Wij zien de samenwerking met bestaande relaties en de heer Van Dop met vertrouwen tegemoet.

> BEKIJK MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN OP VERPAKKINGSGEBIED

Wij vertrouwen erop, u voor nu voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze verkoopcollega's via 0416-566566 of verkooplijmen@maiburg.nl

Terug