string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Opening aanbouw houthal - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Opening aanbouw houthal

21-07-2016

Maiburg werkt continu aan haar toekomst. Met verbeteringen aan onze organisatie en middelen proberen wij het serviceniveau aan onze klanten hiermee naar een steeds hoger niveau te brengen en anderzijds een goede werkomgeving voor medewerkers te creëren.

De afgelopen jaren hebben wij ons decorprogramma uitgebreid naar maarliefst 1500 verschillende decors. Tel daarbij de introductie van verschillende noviteiten op en je groeit al snel uit je jasje. Door dit ruimtegebrek is enkele jaren geleden het plan al ontstaan om de bestaande houthal verder uit te breiden richting de westzijde met een extra hoogbouwmagazijn. Ook is de gelegenheid genomen om de kantoorruimte en kantine te verplaatsen naar deze nieuwe aanbouw.

In samenwerking met van Aken architecten werd hiertoe een opvallend ontwerp gemaakt, waarmee een volledig andere hal toch uitstekend op gaat in het bestaande pand. In 2015 is vervolgens een start gemaakt met de grondwerkzaamheden door Aannemersbedrijf Heerkens van Bavel Bouw B.V. Dit voorjaar is de afwerking aan de binnenzijde afgerond waardoor we begin juni het nieuwe pand konden betrekken. De officiele opening vond plaats op vrijdag 15 juli door een steenlegging. 

    

Tijdens een officieel moment werd een gedenksteen in de buitenmuur van de hal onthuld door de jongste generatie van ons familiebedrijf. Na diverse toespraken werd er een toost uitgebracht op deze mooie ontwikkeling tijdens een gezamenlijke barbecue met alle personeelsleden en overige genodigden. 

Door deze aanbouw is een extra ruimte ontstaan van 4.500 m2 vloeroppervlak. Voldoende om er weer jaren tegenaan te kunnen en onze klanten optimaal te kunnen bedienen vanuit onze eigen voorraad.

 

Terug