string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
MAIBURG SCHUURTECHNIEK | Het sublabel blue line komt te vervallen

Nieuwe verpakking sia blue line, zelfde kwaliteit

25-07-2017

Sia Abrasives streeft continu naar verbetering van haar producten en verpakkingen. Na diverse kwaliteitsverbeteringen en assortimentsuitbreidingen staat Sia Abrasives nu op het punt om haar complete verpakkingslijn te veranderen. Tevens zal het sublabel Blue line komen te vervallen. De Blue line-producten zullen voortaan onder het merk Sia worden geleverd.

Meer uniformiteit

Door allerlei sublabels en productpositioneringen is in de loop der jaren een breed scala aan verschillende verpakkingen ontstaan. Sia Abrasives kiest ervoor om meer eenheid in haar verpakkingen te brengen teneinde haar herkenbaarheid te vergroten. Tevens worden de productlabels geoptimaliseerd met bijvoorbeeld gekleurde productafbeeldingen en een betere positionering op de doos, zodat snel duidelijk is welk product de gebruiker in handen heeft. Inmiddels is onze leverancier uit Zwitserland dan ook gestart met het ompakken van de vertrouwde verpakkingen naar de nieuwe verpakkingen. Eind 2017 zal alles zijn omgezet. Tijdens deze overgangsfase kan het nog zijn dat u een mix aantreft van een nieuwe verpakking met een oud label.

Veranderingen, maar geen kwaliteitsverschillen! 

Concreet betekent dit dat dus alleen de verpakkingen wijzigen. De producten in deze nieuwe verpakkingen en de productbenamingen blijven namelijk wel exact hetzelfde. Er verandert dus helemaal niets aan de kwaliteit! U werkt nog steeds met het vertrouwde Sia-schuurmateriaal! Vanaf heden kunt u deze verpakkingen al tegenkomen in de schappen. Doordat sommige artikelen sneller uitlopen dan andere, kan het zijn dat u beide verpakkingen in de schappen tegenkomt.

Terug