string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LECOL | Nieuwe productverpakkingen en -benamingen

LECOL | Nieuwe productverpakkingen en -benamingen

02-07-2015


Binnenkort vertrouwde Lecol-producten in nieuwe Wakol- of Loba-verpakking! 

Wij streven continu naar verbetering van onze producten, verpakkingen en dienstverlening. Na diverse kwaliteitsverbeteringen en assortimentsuitbreidingen, staan we nu op het punt om de verpakkingen van onze Lecol-lijmen, Lecol-lakken en Lecol-oliën te veranderen. De producten zullen voortaan onder het merk Wakol of Loba worden geleverd. Inmiddels zijn we dan ook gestart met het plakken van stickers en labels (zoals onderaan afgebeeld) op de vertrouwde Lecol-verpakkingen om de wijzigingen aan u als eindgebruiker kenbaar te maken.

Veranderingen, maar geen kwaliteitsverschillen!

Concreet betekent dit voor u dat alleen de verpakkingen en de productnamen wijzigen. Het product in deze nieuwe verpakkingen blijft namelijk wel exact hetzelfde! Er verandert dus helemaal niets aan de kwaliteit! Bijvoorbeeld Lecol Parketlijm MS290 heet dan voortaan Wakol Parketlijm MS230*, maar in de vertrouwde kwaliteit. En Lecol ProTech Primer heet dan Lobadur® WS Easy Prime**, maar is nog steeds aanzetvrij. 

Vanaf 1 oktober introduceren wij de nieuwe Wakol- en Loba-verpakkingen en -productnamen. Het kan echter wel zo zijn dat bepaalde artikelen al eerder uitlopen en dus al sneller in de nieuwe verpakking worden geleverd.

Wat wordt wat

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de huidige Lecol-artikelen met de nieuwe benamingen erachter. Zo weet u welk artikel u moet bestellen en kan er niets meer fout gaan. Klik op de button Artikelwijzer voor een handige tool. De pdf-versie is handig om te downloaden en zelf te printen.

            

 

*  Let op: de nieuwe NUMMERS wijken af van de oude!
** Let op: de nieuwe BENAMINGEN van de glansgraden van onze lakken wijken af van de oude!

Terug