string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Nieuwe Pfleiderer-collectie 2017-2020 - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Nieuwe Pfleiderer-collectie 2017-2020

08-03-2017

Pfleiderer introduceerde onlangs haar nieuwe designcollectie 2017-2020. De nieuwe beschikbare decors en structuren zijn gebaseerd op toekomstige interieurtrends en kleurwerelden. Ongeacht welke stijl interieur; u vindt hiermee altijd het juiste decor. Maiburg heeft het grootste voorraadassortiment Pfleiderer in Nederland en is momenteel bezig de voorraden van deze collectie op peil te brengen. Met Duropal HPL en Thermopal gemelamineerde spaanplaat heeft u per 1 april weer een ijzersterk decorprogramma in huis!

 

De totale collectie is opgesplitst in 11 verschillende kleurenschema’s, gebaseerd op songtitels van diverse bekende hits uit het verleden. Met namen als ‘Pianoman’ voor klassieke karaktervolle decors en ‘River deep, mountain high’ voor steenreproducties is een ongekend breed decorprogramma voor handen dat in nagenoeg volledige kleurkoppeling verkrijgbaar is.

Voorraadprogramma

360 decors telt het totale programma. 60 hiervan zijn steenreproducties en fantasiedecors, o.a. bestemd voor werkbladen in HPL. De overige 300 decors zijn in volledige koppeling HPL, compactplaat, gemelamineerd spaanplaat en kantenband verkrijgbaar. Deze stijging van 180 naar 300 decors is echt uniek in zijn soort! Uit deze totaalcollectie is een DST-collectie speciaal voor Nederland samengesteld, bestaande uit ruim 190 decors. Deze volledige DST-collectie aangevuld met ruim 30 extra decors zal uit voorraad verkrijgbaar zijn bij Maiburg en staat vanaf nu al in onze webshop. Gemelamineerd spaanplaat standaard in afmeting 2800 x 2100 x 18 mm en HPL standaard in afmeting 2800 x 2070 mm en 4100 x 1300 mm.


Noviteiten

In de collectie is met name ingezet op een breder programma unikleuren. Er zaten een aantal gaten in het NCS kleuroverzicht. Die zijn met een uitbreiding van 105 naar 138 unikleuren nu gedicht. De collectie kent bovendien twee nieuwe structuren. Het houtdecor Natural Wood (NW) geeft een hele fijne nerf waardoor een uitstraling ontstaat van hout wat net geschuurd is. Stucotex (SX) geeft zowel beton- en stucwerkdecors als ook sommige metaaldecors een flinke lift.

      

Natural Wood (NW)                           Stucotex (SX)

Kleurcodering

In de nieuwe designcollectie 2017-2020 maakt Pfleiderer gebruik van een nieuwe kleurencodering. Ook de oude kleuren hebben een nieuw nummer gekregen. Om het nieuwe nummer te vinden of uit te vinden of een kleur nog in de collectie is, is een speciale webtool ontwikkeld.

Vraag de nieuwe Pfleiderer kleurenkaart aan

De eerste fysieke kleurkaarten van de nieuwe collectie worden begin april verwacht. Wilt u deze als eerste ontvangen? Laat het ons weten via het contactformulier.

 

Terug