string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Nieuwe collecties plaatmateriaal - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Nieuwe collecties plaatmateriaal

02-04-2015

In 2015 komen diverse van onze topmerken met een nieuw decorprogramma. De programma's van zowel Econ, Kaindl, ABET Laminati en Formica® worden vernieuwd. We geven u alvast een vooruitblik op hetgeen u de komende maanden te wachten staat.

Het Econ assortiment vormt een corpusprogramma met de belangrijkste basismaterialen (spaanplaat, MDF) en alle hardlopende decors in HPL en gemelamineerd spaanplaat tegen de allerscherpste prijzen. Een aantal Econ decors zijn onlangs uit het programma gehaald en ingewisseld voor andere decors.  

Het actuele Maiburg Econ assortiment omvat 18 decors verkrijgbaar in:

  • Gemelamineerde spaanplaat, 2800 x 2070 mm of 3050 x 1250 mm, diverse diktes
  • HPL in de afmeting 3050 x 1220, 3050 x 1300 of 3050 x 1350 mm, dikte 0,8 mm.
    Maatvoering afhankelijk van het gekozen decor.

Het Econ programma wordt standaard tegen de allerscherpste prijzen aangeboden en is direct uit voorraad leverbaar. Kijk in ons leveringsprogramma voor verkrijgbare afmetingen en diktes en een volledige koppeling met ons kantenband programma. Monsterkettingen zijn binnenkort verkrijgbaar via onze verkoopafdeling.

Kaindl kent een assortiment producten die altijd een stap vooruit zijn. Gemaakt door productiefaciliteiten die vooruitstrevend zijn in de houtverwerkende industrie. Ook kwaliteit, duurzaamheid en milieu krijgen veel aandacht. Het merk verschijnt dit voorjaar met een geheel nieuwe collectie decoratief en gefineerd plaatmateriaal. Het bestaande programma wordt hierin aangevuld met diverse nieuwe kleur- en structuurbelevingen. De meest moderne afwerkingen zoals geborsteld en gerookt plaatmateriaal ontbreken niet.

Uit de totaalcollectie, die reeds in Salzburg verkrijgbaar is, maken wij momenteel een keuze voor ons vooraadprogramma. Zodra deze bekend is en alle documentatie is voor handen, zullen wij u berichten. 

Al jarenlang is Maiburg voorraadhoudend HPL-dealer van Abet Laminati. Indertijd speelde bij de keuze voor Abet vooral mee dat Abet trendsetter is in de wereld van HPL. Nu na vele jaren dealerschap is onze ervaring ook nog eens dat de kwaliteit die Abet kenmerkt bijzonder goed is. Begin dit jaar heeft Abet BV na intensief overleg met een aantal belangrijke adviseurs besloten om haar producten via een selecte groep distributeurs in de markt te gaan zetten. Maiburg is er hier een van geworden. 

Het merk komt dit voorjaar met een nieuwe collectie, speciaal gericht op de Europese markt. Als vanzelfsprekend informeren wij u tijdig over de nieuwe collectie en het bijbehorende Maiburg vooraadprogramma.  

Formica® lanceert haar nieuwe collectie 2015 voor het eerst op de Interzum in Keulen van 5-8 mei. Diverse verouderde decors zoals de donkere bruintinten in het hout en fantasiedecors zijn vervangen door actuele en trendzettende decors. Naast de bekende harde unikleuren in het Formica® decorprogramma, worden er nu ook een aantal zachtere pasteltinten toegevoegd. 

Met Formica® 'Plus Color' introduceert het merk een basiscollectie van de 30 belangrijkste decors die standaard uit voorraad verkrijgbaar zijn in 8 verschillende structuren. Dat betekent in totaal 240 verschillende decor-structuurcombinaties. Vanzelfsprekend blijven de laminaten van Formica® FSC®-gecertificeerd. Na de lancering van het programma door Formica®, wordt ons voorraadprogramma samengesteld. Zodra deze bekend is, zullen wij u nader informeren. 

Terug