string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
NIEUW: Koskisen Fins Multiplex - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

NIEUW: Koskisen Fins Multiplex

09-01-2018

Maiburg is uw leverancier voor Koskisen Fins multiplex. Berken multiplex is duurzaam en sterk en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het lichte en strakke oppervlak van berken multiplex is uitermate geschikt voor interieurdesign en meubelproductie. Maiburg levert een viertal verschillende productgroepen uit het totaalprogramma direct uit voorraad en kunt u dan ook zeer snel in huis hebben. 

KoskiDecor ECO

KoskiDecor ECO is gemaakt van Fins berken multiplex. Beide zijden zijn gecoat met een translucente kleur en daarna voorzien van een duurzame transparante melaminefilm.

KoskiDecor transparant

KoskiDecor transparant is gemaakt van Fins berken multiplex met verbeterde zicht- en kernfineer. Beide zijden zijn voorzien van een transparante melaminefilm. Het ideale materiaal voor meubel-, bouw- en interieurtoepassingen. 

KoskiDecor betonplex voor interieurtoepassingen

KoskiDecor betonplex is gemaakt van Fins berken multiplex met een decoratieve phenolfilm aan beide zijden. Hoewel dit materiaal niet geschikt is voor bijvoorbeeld bekistingen wordt wel het effect van een betonplex verkregen voor een specifieke decoratieve toepassing.  

Koskisen Multiplex Fins berken kaal

Multiplex wordt toegepast waar sterkte en hoge kwaliteit een vereiste is, specifiek voor constructieve en interieurtoepassingen. Fins berken is standaard uit voorraad verkrijgbaarbij Maiburg in verschillende kwaliteiten en afmetingen.

Diverse decors en afmetingen levert Maiburg direct uit voorraad en kunt u zeer snel in huis hebben. Bekijk voor meer informatie onderstaande pagina of vraag meer informatie aan via een van onze verkoopcollega's.

> Productpagina Koskisen multiplex

 

Terug