string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
NIEUW: Formica Infiniti™ - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

NIEUW: Formica Infiniti™

13-04-2017

We zien het al langer gebeuren. Mat is de trend. Mat is méér dan zomaar een textuur, het is een stijl op zich. Eén die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden en zijn weg vindt naar tal van producten en interieurs. De stap van hoogglans naar mat komt niet als een verrassing als je de voordelen onder de loep neemt. Het is een oppervlak dat alle zintuigen prikkelt. De matte afwerking geeft een kwaliteitsvolle uitstraling. Het voelt zacht en aangenaam aan. En die combinatie maakt het oppervlak onweerstaanbaar. Dat verklaart waarom supermatte, zachte afwerkingen aan een opmars bezig zijn.

 

     

 

De meest recente innovatie in matte decors is een oppervlaktemateriaal als geen ander. Elegant en glad voelt het materiaal fluweelzacht aan. Formica Infiniti™ maakt bovendien gebruik van een technologie welke het materiaal hittebestendig maakt en beschermt tegen vlekken, vingerafdrukken en onbedoelde slijtage. Hierdoor ontstaat een oppervlak dat goed oogt, goed voelt en goed blijft. Uitstekend geschikt voor horizontale toepassingen op plaatsen die intensief gebruikt worden. Mocht een beschadiging dusdanig erg zijn, is het altijd te herstellen door middel van thermische heling met bijvoorbeeld een strijkijzer. Uniek aan dit product is dat het standaard postformeerbaar is, wat vloeiende, afgeronde vormen mogelijk maakt voor een prachtig gestroomlijnd interieur. Dankzij microbiële eigenschappen is het materiaal bijzonder hygiënisch.


Het Infiniti™-programma wordt aangeboden in een collectie van 20 decors en 3 uitvoeringen: standaard HPL, Door-en-door gekleurde HPL en massief compact HPL. Net zoals de overige materialen is dit product standaard verkrijgbaar als FSC Controlled Wood. Maiburg heeft uit de Infiniti™-collectie 3 HPL-decors gekozen om op voorraad te leggen, te weten F0949, F2253 en F2255. Bekijk het Formica HPL-programma hier of vraag meer informatie:

 

 

 

Terug