string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Najaarsactie houtverwerkende industrie van start - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Najaarsactie houtverwerkende industrie van start

19-10-2018               WAT U VAN ONS NIET KENT,
               MAAR WEL GEBRUIKT...

 

 

NAJAARSACTIE MET FLINKE KORTINGEN

Maiburg is uw perfecte partner mede dankzij ons zeer complete aanbod in materialen en technieken voor de professionele gebruiker. De houtverwerkende sector in Nederland kent ons voornamelijk van decoratieve- en constructieve plaatmaterialen voor interieurtoepassingen, schuurmaterialen en lijmen. Maar wist u dat wij een enorm assortiment aan bijproducten voor u hebben, welke een goede aanvulling zijn op ons reguliere aanbod? Producten van ons die u niet kent, maar ongetwijfeld wel gebruikt!

In onze najaarsactie zetten we speciaal voor relaties in deze sector een kleine selectie uit dit assortiment in de spotlights en laten u graag kennis maken met deze producten door tijdelijk extra scherpe actieprijzen te hanteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling of meer informatie over de diverse producten.

 BEKIJK ONZE ACTIEFLYER

     

 

Terug