string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
LECOL | Multi Glipper

Multi Glipper: voor het bewerken van vellingkanten

04-05-2017

Leuk, een vloer met vellingkanten renoveren, maar hoe kun je nu eenvoudig die kantjes schoonmaken en schuren zonder de kantjes er vanaf te lopen? Daarvoor is de handige Multi Glipper.

De Multi Glipper is bedoeld voor het sneller oliën, schoonmaken en opschuren van vellingkanten. Sneller en gezonder werken, omdat je staand werkt en je krijgt geen splinters in je vingers. De zware gepoedercoate houder zoekt zijn weg naar de velling en blijft daar goed in. Zo werk je niet alleen snel maar ook netjes.

In de houder kan een driehoekig schuurblok, bekleed met een dun microvezel doekje (om olie aan te brengen) of fijn schuurpapier (om v-groeven op te schuren) worden geplaatst. Het blok met doekje kun je ook uitstekend gebruiken bij het polishstrippen van een vloer. Het vele water dat daarbij in de vellingkant komt, haal je er zo uit met de Multi Glipper.

Naar online catalogus

Ik ga meteen bestellen via de webshop  


Terug