string(154) "SELECT * FROM maiburg.mai_modules WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Lees hier het allerlaatste nieuws - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Lees hier het allerlaatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze organisatie en onze producten en diensten. Op deze pagina treft u het laatste nieuws. U kunt met de tags aan de rechterzijde van deze pagina een selectie van nieuwsberichten maken, specifiek gericht op uw eigen wensen en interesses.

Speciaal voor de houtverwerkende industrie hebben wij een nieuwsbrief 'Maiburg Compleet' welke een aantal keer per jaar naar onze relaties wordt verstuurd. Deze nieuwsbrief zit boordevol interessante artikelen dus een mooie manier om van het belangrijkste nieuws op de hoogte te blijven. Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan via onderstaande aanmeldbutton:

 

 

 • Met Maiburg een duurzaam, gezond en circulair interieur realiseren

  Met Maiburg een duurzaam, gezond en circulair interieur realiseren

  Maiburg levert actief een bijdrage aan een duurzamere wereld. Reden voor Maiburg om steeds meer informatie over producten te verzamelen en haar kennis daarover te delen. O.a. via hét onafhankelijke platform voor de interieurontwerper InsideInside.

  Lees verder
 • Gewijzigde openingstijden en leverdagen

  Gewijzigde openingstijden en leverdagen

  In verband met de komende feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren) zijn onze openingstijden en leveringen in week 14 t/m week 21 gewijzigd. Graag willen wij u hierop attenderen.

  Lees verder
 • NIEUW: lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

  NIEUW: lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

  Echt een must have voor iedereenmaar de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit van de machine is om hem ook daadwerkelijk te zien, en te voelen hoe hij schuurt. Vraag dus vandaag nog een demonstratie aan.

  Lees verder
 • 85-jarig handelsjubileum Maiburg - Sia Abrasives

  85-jarig handelsjubileum Maiburg - Sia Abrasives

  Begin 20e eeuw zocht SIA, een Zwitserse producent van schuurpapier- en linnen, naar mogelijkheden om hun afzetmarkt in de schoen- en lederindustrie in Nederland te vergroten. De kennismaking tussen de firma C.G. van der Heijden en SIA leidde in 1927 tot een eerste order.

  Lees verder
 • POLIFILM beschermfolie bij Qfin

  POLIFILM beschermfolie bij Qfin

  Een van de meest recente producten in ons brede assortiment is POLIFILM beschermfolie. Specifiek ontwikkeld voor de metaalsector. Met deze folie wordt een optimale bescherming van uw werkstuk gegarandeerd. Qfin heeft hier zelf een handige machine voor ontwikkeld.

  Lees verder
 • Video Handleiding Maiburg-webshop

  Video Handleiding Maiburg-webshop

  De Maiburg Webshop; gemak, tijdwinst en 24 uur per dag bereikbaar. Bekijk de nieuwe video handleiding. 

  Lees verder
 • Introductie Maiburg masking tapes

  Introductie Maiburg masking tapes

  Vanaf heden introduceert Maiburg een nieuw type masking tape onder eigen label. Een topkwaliteit papieren maskeertape voor diverse toepassingen. Om deze tapes bij u te introduceren hebben wij tot en met 18 juli 2014 een messcherpe introductieactie.

  Lees verder