string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Maiburg stopt met Formica®-Unilin gemelamineerde spaanplaat - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Maiburg stopt met Formica®-Unilin gemelamineerde spaanplaat

06-09-2017

Het zal u de afgelopen maanden niet zijn ontgaan dat de Formica® Group en Unilin in gezamenlijk overleg hebben besloten om hun samenwerking te beëindigen en Unilin recentelijk haar eigen collectie heeft gelanceerd met hierin een koppeling van gemelamineerde panelen en HPL.

Aangezien beide bedrijven zich concentreren op verschillende marktstrategieën binnen Europa en er andere prioriteiten worden gesteld aan productinnovaties is besloten om de Formica®-Unilin collectie te laten uitlopen. Beide bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om zich te concentreren op de eigen doelstellingen.

Maiburg heeft de keuze gemaakt het Unilin Evola decorprogramma niet toe te voegen aan haar assortiment. Mocht een project spelen met een decor uit de Formica®-Unilin Collectie, dan helpen wij u vanzelfsprekend graag een alternatief uit te zoeken. Neem hiervoor contact op met onze verkoopcollega’s.

Kort samengevat:

  • De samenwerking tussen Formica® en Unilin is beëindigd
  • Maiburg stopt met Unilin gemelamineerde spaanplaat
  • De bestaande Formica®-collectie en subcollecties blijven op voorraad bij Maiburg
  • Een groot gedeelte van het nieuwe Unilin programma overlapt met het Formica® Unilin programma en is daardoor ook bij Formica® verkrijgbaar in HPL en Compact.
  • Onze bestaande Unilin-voorraad wordt uitverkocht tegen zeer gunstige tarieven. Bekijk webshop.maiburg.nl voor de actuele voorraad.  

Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met een van onze collega’s van de afdeling verkoop. Graag tot ziens bij Maiburg!

Terug