string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Maiburg introduceert Rakoll® TE 5728 Polyolefine lijm. - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Maiburg introduceert Rakoll® TE 5728 Polyolefine lijm.

12-08-2016

In samenwerking met haar leveranciers is Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe lijmen en lijmtoepassingen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. Het meest recente product in het brede assortiment is de nieuwe kwaliteit hotmelt voor kantenaanlijmmachines: Rakoll® TE 5728 polyolefine lijm.

Een product dat zich onderscheidt in toepassingen waar vocht-, temperatuur- of chemicaliënbestendigheid een issue zijn. U verwerkt deze kantenlijm op de conventionele manier waardoor geen extra investeringen benodigd zijn. Onze klanten waarderen bovendien het gemakkelijke onderhoud in vergelijking met EVA-lijmen omdat bij deze lijm minder snel sprake is van verbrande lijmresten in de smeltbak.

Verkrijgbaarheid

Rakoll® TE 5728 is verkrijgbaar in zakken à 25 KG. Maiburg introduceert dit product voor op de Nederlandse markt met een leuke introductieactie. Vraag een gratis demo aan door één van onze lijmspecialisten en ontvang een “dopper” gratis. Neem hiertoe contact op met uw vertegenwoordiger of via een van onze verkoopcollega's.

 

Terug