string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Polifilm beschermfolie voor de metaalsector

POLIFILM beschermfolie bij Qfin

08-05-2015

Polifilm beschermingsfolie is geschikt voor een optimale bescherming van uw werkstuk tegen vervuiling en beschadiging tijdens opslag, transport en verwerking. Het betreft bescherming van geborsteld, geslepen en gepolijst materiaal (RVS en Aluminium). De folie kent een dikte van 100µm en heeft een goede kleefkracht. Desondanks is het uiteindelijk weer gemakkelijk van het werkstuk te verwijderen. Naast een goede vochtbestendigheid kent de folie een UV-bestendigheid tot maar liefst 12 maanden. Kortom; de ideale beschermfolie voor de metaalverwerkende industrie!

Voorraad

Maiburg houdt diverse kleine maten op voorraad, welke per rol af te nemen zijn. Dat voorkomt grote voorraden bij u als eindgebruiker. Naast de standaard afmetingen van 50 t/m 500mm breedte, zijn andere afmetingen op aanvraag altijd mogelijk. Informeer bij één van onze verkoopcollega's naar de mogelijkheden, zij staan u graag te woord.

QFIN

Een van onze klanten, QFIN BV, ontwikkelde zelf een handige machine voor het aanbrengen van de folie. We hebben de werking ervan gefilmd. U bekijkt de machine in werking hier:

Wilt u meer info over de beschermfolies van POLIFILM of andere producten voor metaaltoepassingen, informeer dan vandaag nog bij onze collega's van de afdeling verkoop. Zij helpen u graag. 

 

Terug