string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Maiburg introduceert innovatief systeem op het gebied van afvullen - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Maiburg introduceert innovatief systeem op het gebied van afvullen

14-11-2017

Maiburg blikt terug op een zeer geslaagde editie van Houtpro+ 2017 waar het bedrijf haar laatste noviteit op lijmgebied aan de houtverwerkende industrie voor het eerst presenteerde; de Maiburg Gluetender. Dit pompsysteem vormt een echte noviteit op het gebied van afvullen van kleinere verpakkingen PVAC-lijm. Bestaande methodes hiervoor blijken steeds weer niet ideaal en dus heeft het bedrijf zich twee jaar lang gebogen over de ontwikkeling van een nieuw systeem.

Met de Maiburg Gluetender kunt u eenvoudig en snel kleine verpakkingen PVAC-lijm afvullen. Middels de hevel pompt u per slag ongeveer 100ml uit waardoor dosering erg makkelijk is. Van een koffiebekertje tot een volledige knijpfles van 0,75 KG. Door de vaste positionering van de deksel aan de console en de standaard voor de lijmflessen kan de lege verpakking zodanig gepositioneerd worden dat er niet geknoeid hoeft te worden. Voor het nalopen van de lijm is een lijmafsluiter gemonteerd. Het belangrijkste voordeel; geen lijmresten meer rondom het werkstation. De Gluetender is bovendien erg eenvoudig te reinigen met warm water. De eerste relaties zijn inmiddels aan de slag met de Maiburg Gluetender en komen unaniem met positieve gebruikerservaringen.

     Bekijk de flyer

   Bekijk de promotie video

De Gluetender is eenvoudig te monteren op het vernieuwde Maiburg-assortiment witte houtlijmen van het topmerk Rakoll®. Deze 6 verschillende typen witte houtlijm zijn exclusief voor Maiburg verkrijgbaar in een handige en lichtere 10KG verpakking, welke meer ergonomisch is voor de verwerker. Deze smalle, hoge emmer is uniek en speciaal geschikt voor de Gluetender. Hierdoor kan deze nagenoeg volledig leeg gepompt worden. Een overzicht van het nieuwe lijmassortiment vindt u hier:

Interesse? Als introductie ontvangt u nu tijdelijk extra korting bij afname van meerdere pompen en de eerste 6 maanden op de lijmen uit het Gluetender-assortiment. Neem vrijblijvend contact op met Maiburg voor een demonstratie of meer informatie over de Gluetender of Rakoll®-lijmen.

Terug