string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Kaindl ENDGrain - De handtekening van de stam - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Kaindl ENDGrain - De handtekening van de stam

06-10-2016

Het innovatieve Kaindl ENDgrain decor concept is klaar om de wereld van interieurarchitectuur te bestormen. Het is het meest recent ontwikkelde product van onze leverancier Kaindl, de toonaangevende producent van plaatmaterialen uit Salzburg en heeft de potentie om een ​​bestseller te worden, zoals zoveel van zijn voorgangers. De nieuwe decors hebben de uitstraling van een dwarsdoorsnede door de stam van een boom en is superieur aan alle anderen in het houtreproductie-segment.

Gerhard Dürnberger, Directeur Productontwikkeling en Marketing : "Tijdens het ontwikkelingsproces hebben we het productieproces van onze klanten in overweging genomen: gemak van de verwerking, hoge vrijheid in het ontwerp en de daaruit voortvloeiende nieuwe meubels zal de industrie en ontwerpers tevreden stellen. Het decor concept is zo goed doordacht dat bij de verwerking altijd een harmonieuze verdeling van de end-grain elementen plaats vindt. Het ontwerp kan zowel verticaal als horizontaal worden gebruikt op meubelfronten.”

ENDgrain is beschikbaar in de eiken kleurvarianten Delight, Puur, Ruw, Cognac, Classic en Elegance en harmoniseert met de momenteel modieuze effen kleuren. Het decor heeft een nieuw en overtuigend Natural Touch synchroon oppervlak. Gelamineerde platen en werkbladen lijken vooral met de matte Authentic Wood structuur zeer natuurlijk.

Deze vier ENDgrain ontwerpen zullen incl. bijpassende kantenband leverbaar zijn met ingang van november 2016.

 

     

Terug