string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Maiburg masking tapes

Introductie Maiburg masking tapes

23-06-2014

Vanaf heden introduceert Maiburg een nieuw type masking tape onder eigen label. Een topkwaliteit papieren maskeertape voor diverse toepassingen. De tapes zijn gemaakt van extra stevig papier en zijn dan ook scheurvast. De tape is bestand tot 80°C en hiermee geschikt voor infrarood droging. Een groot voordeel is dat de tape zelfs hecht op ruwe ondergronden en hier na afloop geen lijmresten achterlaat. Kortom; dé ideale maskeertape voor de professional!

Om deze tapes bij u te introduceren hebben wij tot en met 18 juli 2014 een messcherpe introductieactie. Wanneer u nu een doos Maiburg masking tape bestelt, ontvangt u bij elke doos een Sia Victorinox zakmes gratis! Een zakmes met diverse functies en van Zwitserse topkwaliteit. Zoals u van ons gewend bent.

Let op; op = op!

Mocht u naar aanleiding van deze actie nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met een van onze collega's van de afdeling verkoop. Zij staan u graag te woord!

 

Terug