string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Introductie 1948 Siaflex - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Introductie 1948 Siaflex

20-10-2014

In samenwerking met Sia Abrasives is Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe schuursystemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. Het meest recente product in het brede assortiment is de nieuwe kwaliteit 1948 Siaflex. Een product dat zich onderscheidt in flexibiliteit voor elke toepassing.

Handschuren

Bij het handschuren is de flexibiliteit van schuurmaterialen vaak een probleem. De korrels op het schuurmateriaal kunnen uitbreken bij dubbelvouwen en het meevormen met het werkstuk lukt onvoldoende. Een hot-item dus voor het Zwitserse topmerk Sia Abrasives. Het bedrijf ontwikkelde dan ook een vernieuwde kwaliteit schuurmateriaal: 1948 Siaflex. Het vezelversterkte latex papier overtuigt door een hoog aanpassingsvermogen en is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. Uitstekende resultaten worden bereikt bij zowel het droog als nat schuren. Mede dankzij de open strooiing in het korrelbereik P220 – P600 kent het product een goede afname en een minimale verstopping.

Verkrijgbaarheid

Maiburg introduceert dit product voor het eerst op de Nederlandse markt tijdens de SGA Vakdagen op 11, 12 en 13 november a.s. in Gorinchem. Het product komt in eerste instantie op de markt in vellen 230 x 280 mm. in het korrelbereik P040-P1500. Bezoek Maiburg op standnr. 140 en maak kennis met deze innovatie en meer producten!

Bekijk ook de volgende brochures:

      

Neem voor meer informatie contact op met een van onze verkoopcollega's

Terug