string(154) "SELECT *  FROM maiburg.mai_modules  WHERE modules_selectable = 'ja' AND modules_active = '1' AND modules_safetitle = 'nieuws' ORDER BY modules_description"
Hermeta kiest voor Maiburg en Pfleiderer - Maiburg | Schuurtechniek - Lijmen - Hout- Lecol

Hermeta kiest voor Maiburg en Pfleiderer

20-04-2017

Hermeta is al meer dan 70 jaar een Nederlandse onderneming met een breed pakket van bouw- en industrie gerelateerde producten. Met o.a. lockers en sanitaire scheidingswanden is Hermeta al jaren een bekende en toonaangevende leverancier in binnen- en buitenland. Naast deze activiteiten is de Hermeta Groep ook producent van Gardelux® garderobesystemen, innovatieve aluminium gevels en aluminium bouw-& meubelbeslag.

Het massieve HPL-plaatmateriaal vormt de basis van de bekende HerboKern® en HerboLock® productseries. Nieuwe ontwikkelingen hebben doen besluiten een nieuwe aanbestedingsprocedure te starten voor de hierin gebruikte materialen. Hieruit zijn Maiburg en Pfleiderer naar voren gekomen. Emiel Mol, directeur Hermeta: “De producten en de organisatie van Pfleiderer hadden de beste overeenkomsten met onze eisen en wensen. Met name de bekendheid van het materiaal bij architecten is een pré. Nu kiest de architect de kleuren voor het maatwerk interieur én de sanitaire wanden uit één collectie.”

V.l.n.r. Frank Geerts (Directeur Benelux, Pfleiderer AG), Emiel Mol (Directeur Hermeta) en Johan van Dinther (Verkoopleider Maiburg Hout).

 

Via dealer Maiburg vond het bedrijf uiteindelijk haar leverancier voor de Pfleiderer-materialen. Johan van Dinther, verkoopleider bij Maiburg: “Met name onze bereidheid om een stuk voorraad van Hermeta over te nemen gaf hierin de doorslag. Op 1 januari 2017 werd de aftrap van deze samenwerking gegeven en officieel beklonken op de beurs Material Xperience 2017 in Utrecht. Met de nieuwe Pfleiderer-collectie 2017-2020 die onlangs is gelanceerd heeft het bedrijf nu de beschikking over het meest uitgebreide assortiment aan decors en structuren in Nederland. Compact plaatmaterialen van Pfleiderer zijn bovendien ook verkrijgbaar met het FSC-certificaat. Een eis in steeds meer projecten. Hermeta verwerkt dan ook enkel nog FSC-gecertificeerd plaatmateriaal.”

Hermeta verwerkt deze decors in sanitaire scheidingswanden, lockers en complete maatwerkinterieurs voor projecten in het Onderwijs, de Zorg, Food&AGRO industrie, Sport en Recreatie. Mol: “Als marktleider in diverse segmenten steunen onze activiteiten op de pijlers innovatie en duurzaamheid. Wij speuren continu naar vernieuwingen en werken samen met onze opdrachtgevers en leveranciers aan slimme en duurzame oplossingen.”

Ook interesse in de Duropal- en Thermopal-plaatmaterialen van fabrikant Pfleiderer? Neem contact met ons op. 

Terug